Cap Limpede

Utile

Cele mai eficiente metode prin care poti incerca sa elimini energia negativa din casa!

Energia din casa noastra ne influenteaza viata. Trebuie sa facem o „curatenie generala” pentru a elimina toate fluidele negative. in asa mod, nu doar corpul nostru va vibra la acelasi nivel cu visurile noastre, dar si casa noastra.

intr-o casa in care predomina o atmosfera placuta, intotdeauna vor avea loc discutii de suflet, in el va fi usor sa muncesti si va fi placuta odihna. intr-o asemenea case vor fi mai putine batai, neintelegeri, certuri si tristete. Locul in care petreci cea mai mare parte a timpului trebuie sa fie locul in care sa vrei sa fii si sa creezi lucruri minunate.

1. Aprinde lumanari cu salvie

Aprinde lumanari cu parfum de salvie sau levantica. Ele vor curati energia casei tale. Dupa o cearta sau o bataie, mirosul de salvie va alunga energia negativa. Mergi cu lumanarea aprinsa in fiecare camera din casa ta si roteste-o dupa acele ceasornicului, gandindu-te la ceva frumos.

2. intreaba-te: «Chiar ai nevoie de asta??»

Odata la doua trei luni mergi prin casa, analizeaza lucrurile pe care le ai si intreaba-te daca ai nevoie de ele. Vezi pe care poti sa le donezi, pe care sa le arunci si pe care sa le dai unui apropiat.

De regula, noi oamenii, adunam prea multe lucruri pe care nu le utilizam vreodata. Pastrand aceste lucruri acasa nu facem decat sa ocupam spatiu. Sa scapi de anumite lucruri de care nu mai ai nevoie este foarte benefic. Lasa sa elibereze energia din casa ta. Lucrurile pe care le pastram pot spune multe despre noi, asa ca in timp ce scapi de ele ai putea afla foarte multe despre tine.

3. Lampa din sare roz de Himalaya

Lumanarile din cristal emit vibratii puternice care ne fac sa ne simtim bine doar daca ne uitam la ele. Culoarea roz sau portocalie ne influenteaza atat psihic cat si fizic. Aceste culori ne trezesc sentimente de siguranta si incredere. Se mai spune ca lumina acestor lampi influenteaza benefic sistemul nervos, rinichii si vizica urinara.

4. Cantatul si dansurile

Miscarea corpului in ritmul emotiilor tale poate vindeca sufletul si cugetul. Canta asa de parca nimeni nu te aude. Asculta-ti universul interior. Atunci cand dansezi sau tipi cu pasiune, iti umpli casa de energie pozitiva, de vibratii de fericire.

5. Lumanari din ceara de albina

si aprinderea lumanarilor care sunt create din ceara de albina suta la suta naturale are un efect pozitiv asupra atmosferei din casa noastra. Ceara de albine reda o lumina galbena care ne calmeaza. Aceasta lumina reduce stresul si ne binedispune. in acelasi timp, ionii negativi emisi curata aerul, ucid factorii alergeni si alte substante iritante.

Mai mult decat atat, ceara de albine are un miros incredibil, de miere, care este atat de gustos. intr-adevar calmeaza sufletul.

6. Meditatia

Energia pozitiva poate fi adusa in casa ta si prin intermediul meditatiei. Aceasta practica are o multime de beneficii. in casa unor persoane care practica meditatia intotdeauna vei simti o energie pozitiva, arata dozadesucces.

7. Uleiurile esentiale

Uleiurile esentiale sunt o alta modalitate de a da un miros placut si o energie pozitiva casei tale. Fiecare ulei are caracteristicile sale si poti sa alegi care dintre ele iti este mai placut. Mirosul de piersic, lamaie sau grapefruit iti vor ridica dispozitia. Levantica va avea un efect de calmare si este uleiul perfect pentru ameliorarea stresului si pentru relaxare.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-93904").on("click", function(){ $(".com-click-id-93904").show(); $(".disqus-thread-93904").show(); $(".com-but-93904").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});