Acasă Sanatate Medicii i-au dat 18 luni de trait, dar el s-a vindecat de...

Medicii i-au dat 18 luni de trait, dar el s-a vindecat de cancer cu un remediu miraculos!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

David Hibbitt, un barbat de 33 de ani din Staffordshire (Marea Britanie), a fost diagnosticat cu cancer al intestinului subtire in iulie 2012, iar medicii nu i-au dat mai mult de 18 luni de trait. Tanarul s-a vindecat insa complet si sustine ca ceea ce l-a salvat este miraculosul ulei de canabis, pe care a platit 50 de lire sterline per gram.

„Prietenii mi-au spus despre uleiul de canabis si l-am respins la inceput. Nu am consumat niciodata in droguri”, a declarat tanaru, dar, cand a simtit ca „chimioterapia il ucide” a decis ca nu are nimic de pierdut. „In februarie anul trecut, mi s-a spus ca mai am de trait intre 18 luni si 5 ani si am simtit ca trebuie sa incerc tot ce pot”, a adaugat Hibbitt.

Dupa cateva esecuri in tratamente, cu doua interventii chirurgicale, sedinte obositoare de chimioterapie si radioterapie, britanicul crede ca singurul lucru care l-a ajutat a fost uleiul de cannabis.

Analizele si scanarile realizate in ianuarie au dovedit ca s-a vindecat de cancer, motiv pentru care a decis sa nu mai amane nunta si s-a casatorit cu partenera sa, Heather, cu care avea o relatie de sase an.

Reprezentantii Institutului Britanic pentru Prevenirea Cancerului sustin ca sunt constienti de faptul ca pacientii folosesc uleiul de canabis ca medicament, dar subliniaza ca nu exista dovezi grele privinde eficacitatea si siguranta acestui tratament

Dr. Kat Arney, de la Institutul Britanic pentru Prevenirea Cancerului a declarat: „Canabinoidele – componentele chimice active care se gasesc in canabis pot avea o serie de efecte diferite asupra celulelor canceroase cultivate in tumorile de laborator si animale. Dar, in acest moment, nu exista dovezi din studiile clinice pentru a demonstra ca pot trata in conditii de siguranta si in mod eficient cancerul la pacienti”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos