Acasă Sanatate Cele cinci remedii 100% naturale pentru oboseala cronica, depresie si anxietate

Cele cinci remedii 100% naturale pentru oboseala cronica, depresie si anxietate

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Suferi de durere cronica si esti in cautarea unor modalitati eficiente prin care sa-ti imbunatatesti starea de sanatate? Te intereseaza sa lupti impotriva simptomelor de depresie si de anxietate? Daca raspunsul la intrebarile de mai sus este afirmativ, nu ezita sa citesti in continuare. In paragrafele urmatoare, vei putea descoperi cinci remedii miraculoase destinate sa te ajute sa-ti imbunatatesti calitatea generala a vietii si sa rezolvi problemele mentionate mai sus. Si, aminteste-ti, remediile naturiste sunt intotdeauna mai bune decat orice medicamente existente.

#1. Sunatoare

Daca esti in cautarea unei modalitati de a face fata acestor probleme in mod eficient, ar trebui sa iei in considerare sunatoarea ca remediu natural. Aceasta planta medicinala a fost folosita inca din vechime, fiind eficienta nu numai in tratarea simptomelor depresiei, ci si pe cele ale anxietatii. S-a constatat a fi la fel de eficienta ca si antidepresivele moderne, fara efecte secundare.  Unul dintre lucrurile pe care ar trebui sa le iei in considerare este faptul ca sunatoarea poate preveni administrarea contraceptivelor, astfel crescand riscul de sarcini neplanificate.

#2. Valeriana

Valeriana este unul dintre cele mai bune remedii pentru depresie si anxietate, fara a mentiona ca este foarte eficienta impotriva durerii cronice. S-a confirmat ca valeriana induce si promoveaza un somn odihnitor, ajutandu-i pe cei care sufera de insomnie in acelasi timp. Poate fi utilizata seara, pentru a te bucura de un somn odihnitor si, de asemenea, atunci cand apare un atac de anxietate. Despre durerea cronica, aceasta poate aduce usurarea mult dorita a durerii – astfel, este recomandata pacientilor care sufera de dureri musculare, artrite si alte afectiuni inflamatorii.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos