Acasă Life Cele 6 motive pentru care barbatii insala! Unde gresesc femeile?

Cele 6 motive pentru care barbatii insala! Unde gresesc femeile?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

3. Nu se mai simt importanti

O femeie care are mereu un program agitat, care este tot timpul pe fuga si cu telefonul sau laptopul in mana non-stop il va face pe partenerul sau sa se simta lipsit de importanta. Chiar daca esti intr-o relatie de lunga durata, sentimentele de dragoste si complimentele trebuie sa existe intre tine si partenerul tau. Asa ca, in goana ta dupa cariera si bani, nu uita sa ii acorzi timp si sotului tau.

 

4. Se simt subapreciati

Subapreciati in special in pat. Astfel, daca vrei sa ai o relatie fericita si sa iti tii sotul langa tine, fa ca partidele voastre de amor sa fie unele explozive. Poti mima uneori si orgasmul pentru a-l face fericit si satisfacut. Nu iti face insa din asta un obicei.

5. Sunt acuzati de infidelitate

Daca nu ii vei acorda incredere si mereu il vei controla, partenerul tau va ceda pana la urma tentatiei si va calca stramb. Nu il stresa non-stop si nu aduce acuzatii daca nu esti sigura ca te-a inselat. S-ar putea sa ii dai idei.

6. Vor sa arate ca sunt nefericiti

Unii barbati insala nu pentru ca au fost manati de instinctul sexual, ci pur si simplu pentru ca isi doresc sa traga un semnal de alarma si sa le arate partenerelor ca sunt nefericiti si ca au nevoie de mai multa atentie din partea lor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos