Acasă Life Dezvoltare Personala Cele 12 caracteristici ale persoanelor spirituale

Cele 12 caracteristici ale persoanelor spirituale

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Foarte multe persoane confunda spiritualitatea cu religia. Oamenii pot fi in acelasi timp si persoane spirituale si religioase, dar exista posibilitatea sa fii religios fara sa fii spiritual, sau sa fii spiritual fara sa fii religios. Prioritatea principala a persoanelor spirituale nu este meditatia, nu este yoga si nici mersul la biserica. Principala prioritate a acestor persoane este aceea de a se iubi pe ei insisi si pe cei din jurul lor. Iata 12 caracteristici ale persoanelor spirituale:

12. Ai o inima plina de umor

Viata este o calatorie in care perioadele de confuzie, de uimire, de mister si uneori de umilinta sunt nelipsite. Dar, cu toate acestea, viata depinde intr-o foarte masura de modul in care o privesti. Una dintre cele mai importante lectii pe care le aflam de la oamenii de stiinta este aceea potrivit careia detinem control absolut asupra mintii noastre. Tu, ca fiinta umana, iti depasesti cu mult propriile ganduri si prin alegerile personale ai puterea de a privi lucrurile dintr-o alta perspectiva, una care sa te avantajeze. Astfel poti sa descoperi noi perspective, posibilitati si te poti angaja intr-o adevarata cursa de adoptare a unui punct de vedere futurist, unul prin prisma caruia poti observa potentialul nelimitat pe care-l au fiintele umane pe Pamant.

Imbratiseaza umorul si paradoxurile vietii fara exceptie.

11. Te atrag calatoriile

Viata noastra ne-a fost oferita pentru a intelege mai bine si pentru a reflecta mai profund asupra contrastelor divinitatii, spun inteleptii. Asa ca, in cazul in care inima ta este pasionata de calatorii si simti acea chemare interioara care te indeamna sa experimentezi cat mai mult, ascult-o! Oricare ar fi motivul pentru care simti aceasta chemare interioara de a te aventura pe taramuri straine, nu o refuza! Aceasta este chemarea ta, este o pasiune personala pe care trebuie sa o urmezi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
Articolul precedentCele 15 lucruri pe care nu le stiai despre introvertiti si pe care acestia nu ti le vor spune niciodata
Articolul următorPacienti mai DESTEPTI ca doctorii? Medicina moderna are un nou inamic – Internetul