Acasă Life Dezvoltare Personala Cele 15 lucruri pe care nu le stiai despre introvertiti si pe...

Cele 15 lucruri pe care nu le stiai despre introvertiti si pe care acestia nu ti le vor spune niciodata

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Intr-o lume in care “fluturasii sociali” sunt apreciati enorm, introvertitii si-au castigat o reputatie nu tocmai buna.

Exista anumite lucruri pe care un introvertit nu ti le-ar spune niciodata, dar pe care si-ar dori sa le cunosti. De exemplu, noi nu suntem anti-sociali sau deprimati, suntem doar considerati diferiti din perspectiva persoanelor extrovertite, in acelasi mod in care noi te privim pe tine ca fiind o persoana diferita din perspectiva noastra de a vedea lucrurile. De fapt, foarte multe persoane ne invidiaza pentru calmul, concentrarea si siguranta de care dam dovada. Oamenii ne iubesc, dar in secret. Iata cateva lucruri pe care cu siguranta nu le stiai despre noi:

15. Nu imi pasa de ziua ta

Orice introverit care lucreaza intr-o companie mare stie foarte bine cum este sa fii presat pentru a contribui la cumpararea tortului unui coleg. Majoritatea persoanelor cred ca ar trebui sa raspundem entuziasmati unei invitatii de a petrece alaturi de un numar de 300 de persoane. Ei bine 300, este o exagerare, dar pentru noi cateva zeci de persoane sau 300 de persoane este tot una si aceeasi chestie. In cazul in care nu ne inviti la petrecerea de ziua ta, noi nu ne vom simti ofensati, din contra, ne vom simti usurati.

14. Nu este nevoie sa-ti amintesti cand este ziua noastra de nastere

Chiar nu este nevoie. Exista in viata noastra prieteni care ne cunosc cu adevarat si carora le pasa in cazul in care ne pasa. Cu toate acestea, un aspect interesant despre introvertiti este acela ca foarte multi dintre noi nu simtim nevoia sa ne serbam ziua de nastere. Suntem foarte multumiti cu o zi petrecuta in linistea caminului nostru sau alaturi de un grup de prieteni pe care l-am selectat cu grija. Nu este nevoie sa stie toata lumea ca este ziua noastra.

13. Nu prea te ascultam atunci cand ne povestesti ce ai facut in weekend

In cazul in care nu faci parte din cercul nostru de prieteni, chiar nu ne pasa ce ai facut weekend-ul trecut. Parerea noastra este ca fiecare dintre noi avem dreptul la o viata privata si in cazul in care ai ales sa-ti petreci weekendul beat sau batandu-ti prietena, e treaba ta. Noi nu judecam si suntem de parere ca nu merita sa-ti irosesti energia cu oameni pe care nu-i cunosti cu adevarat. Doar pentru ca lucram impreuna, asta nu inseamna ca ne cunoastem cu adevarat.