Acasă Multimedia Fotogalerie Cele 11 secrete pentru a avea o viata mai buna si o...

Cele 11 secrete pentru a avea o viata mai buna si o atitudine pozitiva!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mentinerea unei atitudini pozitive este imperios necesara in cazul in care doresti sa-ti indeplinesti scopurile si nu numai atat, o atitudine pozitiva contribuie din plin la imbunatatirea vietii tale. O multime de carti si de studii vorbesc despre puterea mentinerii unei atitudini pozitive si a optimismului si cu toate acestea este mult mai usor sa vorbim despre aceste semne care indreapta catre o anumita stare de spirit. Iata unsprezece ponturi care te vor ajuta sa-ti menti o atitudine pozitiva, potrivit celor de la lifehack.org:

11. Reincarca-ti bateriile

Caribbean Vacation Beach Hammock

Un aspect foarte important in mentinerea unei atitudini pozitive este reprezentat de sanatatea fizica, psihica si emotionala a ta, cu alte cuvine este foarte important sa constientizezi atunci cand esti lipsit de energie si sa-i acorzi organismului timpul necesar pentru a se reface. Poti sa-ti reincarci bateriile citind o carte sau petrecand cateva zile in concediu, in natura.

10. Traieste cu recunostinta

penny-legate-baby-namaste1

O multime de situatii pozitive se petrec in viata noastra dar noi nici macar nu le luam inseamna, ocupati fiind sa cercetam fiecare gand negativ care ne trece prin cap, gand care se transforma in cel mai scurt timp intr-o adevarata furtuna interioara. Unul dintre lucrurile pe care le poti face si care cu siguranta te pot ajuta este sa ti un jurnal de recunostiinta in care sa-ti notezi lucrurile pentru care esti recunoscator in fiecare zi, de preferat inainte de culcare. Daca citesti acest paragraf, cu siguranta ai un loc unde sa stai, ai ce sa mananci, aspecte care reprezinta o incercare zilnica pentru multi dintre oamenii acestei planete. Cu acestea fiind spuse, mai mult ca sigur o sa afli anumite aspecte si situatii ale vietii tale pentru care poti sa-ti exprimi recunostiinta.