“Nu trebuie sa-ti pierzi increderea in umanitate. Umanitatea este un ocean; daca cateva picaturi din acel ocean sunt murdare, asta nu inseamna ca oceanul este murdar.” Mahatma Gandhi nu are nevoie de nicio introducere. Toata lumea-l cunoaste pe omul care a condus India catre independenta in anul 1947. Iata zece reguli ale acestei personalitati remarcabile prin care pamantul poate deveni un loc mai bun, potrivit celor de la dailygood.org:

10. Continua sa cresti si sa te dezvolti

self_improvement_abilities_01

“Dezvoltarea constanta este o lege a naturii iar un barbat care incearca tot timpul sa-si mentina dogma pentru a ramane consistent se indreapta catre o pozitie neadevarata”.

Tot timpul poti sa-ti imbunatatesti aptitudinile si obiceiurile si iti poti face timp pentru o evaluare de sine, iar prin acest lucru poti castiga o mai buna intelegere a oamenilor din jurul tau si a lumii in care traiesti. Este posibil sa para din cand in cand ca nu ai o idee prea buna in ceea ce priveste alegerile pe care le faci. Exista posibilitatea sa nu poti comunica autentic sau sa te comporti asemenea, dar daca nu-ti asumi aceasta pozitie, dupa cum spune Gandhi, te indrepti catre o pozitie neadevarata. Un loc in care incerci sa-ti mentii fostele puncte de vedere pentru a parea consistent, dar in acelasi timp iti poti da seama ca ceva nu este in regula. Nu este un loc prea placut in care sa te afli. Alegerea de a te dezvolta este o cale care-ti va aduce o mult mai mare fericire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.