Acasă Multimedia Fotogalerie Cele 10 reguli ale lui GANDHI prin care Pamantul poate deveni un...

Cele 10 reguli ale lui GANDHI prin care Pamantul poate deveni un loc mai bun

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

“Nu trebuie sa-ti pierzi increderea in umanitate. Umanitatea este un ocean; daca cateva picaturi din acel ocean sunt murdare, asta nu inseamna ca oceanul este murdar.” Mahatma Gandhi nu are nevoie de nicio introducere. Toata lumea-l cunoaste pe omul care a condus India catre independenta in anul 1947. Iata zece reguli ale acestei personalitati remarcabile prin care pamantul poate deveni un loc mai bun, potrivit celor de la dailygood.org:

10. Continua sa cresti si sa te dezvolti

self_improvement_abilities_01

“Dezvoltarea constanta este o lege a naturii iar un barbat care incearca tot timpul sa-si mentina dogma pentru a ramane consistent se indreapta catre o pozitie neadevarata”.

Tot timpul poti sa-ti imbunatatesti aptitudinile si obiceiurile si iti poti face timp pentru o evaluare de sine, iar prin acest lucru poti castiga o mai buna intelegere a oamenilor din jurul tau si a lumii in care traiesti. Este posibil sa para din cand in cand ca nu ai o idee prea buna in ceea ce priveste alegerile pe care le faci. Exista posibilitatea sa nu poti comunica autentic sau sa te comporti asemenea, dar daca nu-ti asumi aceasta pozitie, dupa cum spune Gandhi, te indrepti catre o pozitie neadevarata. Un loc in care incerci sa-ti mentii fostele puncte de vedere pentru a parea consistent, dar in acelasi timp iti poti da seama ca ceva nu este in regula. Nu este un loc prea placut in care sa te afli. Alegerea de a te dezvolta este o cale care-ti va aduce o mult mai mare fericire.