Acasă Stirile zilei Stiinta Cel mai puternic CUTREMUR este asteptat din clipa in clipa! MOMENTUL APOCALIPTIC...

Cel mai puternic CUTREMUR este asteptat din clipa in clipa! MOMENTUL APOCALIPTIC descris de o CALUGARITA intr-o PROFETIE!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cel mai mare cutremur din istoria omenirii este asteptat din clipa in clipa, momentul apocaliptic fiind descris in detalii de catre o calugarita benedictina din secolul al XII-lea intr-o profetie.

Hildegard von Bingen a fost fiica lui Hildebert si Mechthild, o familie de edelfrei (nobili care se supuneau numai regelui sau imparatului). A fost al zecelea copil al familiei, aceasta primindu-si educatia intr-o manastire benedictina condusa de Jutta von Sponheim. Dupa moartea acesteia, in 1136, Hildegard este aleasa in locul ei, eveniment conform viziunii din tinerete.

Dorind sa usureze viata adeptilor, aceasta stabileste reguli de alimentatie mai putin severe, iar timpul de rugaciune si a liturghiilor este scurtat, starnind, desigur, numeroase controverse.

Cum toata viata i-a fost calauzita de visele avute, aceasta hotaraste sa puna pe hartie toate mesajele transmise de Dumnezeu, asa cum spunea ea. Astfel, ia nastere Liber Scivias Domini („Cunoasterea drumurilor Domnului”), pe care o scrie in descursul unui deceniu. Cu acordul Papei, aceasta reuseste sa isi publice viziunile. Una dintre acestea se refera la un cutremur teribil:

„Va veni un timp cand conducatorii si popoarele vor respinge autoritatea Papei. Unele tari vor prefera proprii conducatori ai Bisericii in loc de Papa. Imperiul german va fi divizat.Proprietatile Bisericii vor fi impartite, preotii vor fi persecutati. Dupa nasterea Antihristului, se vor propovadui doctrine false, iar crestinii vor indoieli privind credinta lor catolica. In acea perioada, cand Antihristul se va naste, vor fi multe razboaie si ordinea va fi distrusa pe pamant. Erezia va fi agresiva si ereticii vor predica erorile in mod deschis, fara retinere. Spre sfarsitul lumii, omenirea va fi purificata prin mari suferinte. Acest lucru va fi valabil mai ales pentru cler, care va fi jefuit de toate bunurile. Cand clerul va adopta un mod simplu de viata, conditiile se vor imbunatati. In acest moment, ca o pedeapsa pentru pacatele lor, Biserica va incerca o rezistenta armata, simtind nici o preocupare pentru moartea corpurilor lor. Un vant puternic va creste in nord, o ceata grea si densa de praf de divin va umple gatul si ochii tuturor, astfel incat, de frica, vor inceta salbaticia. Apoi, prin poporul crestin, Sfantul Dumnezeirii va trimite semne si minuni, ca in timpul lui Moise. Ca urmare, un numar mare de pagani se vor alatura crestinilor in adevarata credinta si vor spune: „Dumnezeul crestinilor este Dumnezeu adevarat, pentru ca minunile s-au petrecut printre crestini”.

„Vor fi doar cativa barbati ramasi, sapte femei vor lupta pentru un singur om, care-i vor spune: „Casatoreste-te cu mine si alunga-mi rusinea”. Pentru ca in acele zile, va fi o rusine pentru o femeie sa fie fara copil. „Inainte de a veni Cometa, multe natiuni vor fi lovite de o mare foamete. Mare natiune din Ocean, locuita de oameni de diferite triburi, va fi lovita un foarte mare cutremur, furtuni si valuri uriase”, incheie calugarita marea sa viziune.

Sursa: rtv.net