Acasă Stirile zilei Bani Cel mai mare lanţ de tip fast food din lume vine în...

Cel mai mare lanţ de tip fast food din lume vine în România

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Lanţul american de tip fast food Subway va deschide primul restaurant din România în aprilie, la Iaşi, în complexul imobiliar Palas dezvoltat de grupul Iulius, deţinut de omul de afaceri Iulian Dascălu.

” Subway, cel mai mare lanţ de restaurante de tip fast food din lume, a semnat primul contract din România cu Iulius Group, pentru o locaţie în ansamblul multifuncţional Palas Iaşi , care va fi inaugurat în luna aprilie a acestui an. Subway va fi poziţionat la intrarea în Palas Mall şi va ocupa o suprafaţă de 90 metri pătraţi”, se arată într-un comunicat al Iulius Group.

Înfiinţat în anul 1965, în Connecticut, SUA, Subway deţine în prezent peste 36.000 de restaurante, în 98 de ţări, fiind cel mai mare lanţ de restaurante de tip fast food din lume.

Printre principalii concurenţi ai Subway pe piaţa locală se numără McDonald’s, Burger King şi KFC.

Ansamblul urbanistic Palas este un centru multifuncţional regional, care va cuprinde spaţii comerciale, clădiri de birouri clasa A, spaţii hoteliere, locuinţe, o parcare subterană cu aproximativ 2.500 locuri, grădină publică, cinema multiplex şi amfiteatru în aer liber.

Componenta de retail a ansamblului cuprinde un mall cu o suprafaţă închiriabilă de 47.500 mp şi o stradă comercială cu 35 de magazine, desfăşurate pe o suprafaţă închiriabilă de 6.600 metri pătraţi.