Acasă Stirile zilei Bani Pasagerii Tarom vor putea efectua singuri formalităţile de check-in, din luna martie

Pasagerii Tarom vor putea efectua singuri formalităţile de check-in, din luna martie

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Tarom va introduce în luna martie un serviciu de check-in la kiosk, valabil pentru zborurile interne şi internaţionale operate de companie cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Implementarea acestui serviciu va realiza o afluenţă constantă a pasagerilor către porţile de îmbarcare şi se va reduce timpul de aşteptare în faţa ghişeelor de înregistrare (check-in clasic), se arată înt-un comunicat al companiei.

Aplicaţia check-in la kiosk asigură posibilitatea pasagerilor să-şi efectueze singuri formalităţile de înregistrare pe zbor (check-in). Această aplicaţie va fi prima de acest tip dezvoltată în limba română şi va fi disponibilă şi în 14 limbi de circulaţie internaţională.

Pasagerii vor avea posibilitatea să aleagă singuri locuri în avion, pe baza biletului electronic, a cărţii de identitate sau a paşaportului, iar identificarea şi înregistrarea se vor putea efectua în baza cărţii de identitate.

După ce au finalizat formalităţile de check-in la kiosk, pasagerii au posibilitatea de a tipări cartea de îmbarcare şi, dacă nu au bagaj pentru cală, pot merge direct la poarta de îmbarcare. Pasagerii care au bagaj pentru cală vor trebui să se prezinte la ghişeele Tarom „Baggage Drop-Off” din aeroport, pentru a preda bagajul de cală.

„Această facilitate va simplifica operaţiunile de îmbarcare la aeroport pentru pasagerii Tarom care se vor bucura de singurul serviciu de acest tip în limba română şi alte 14 limbi printre care engleză, franceză, spaniolă, italiană, olandeză, rusă”, a declarat în comunicat Viorel Vlădoiu, director de operaţiuni sol al companiei.

Serviciul de check-in online este disponibil pentru toţi pasagerii Tarom care se află în posesia unui bilet electronic valid, pe unul din zborurile operate de avioanele companiei sau pe cele realizate în cooperare cu liniile aeriene partenere – Air France, KLM şi Air Europa şi operate cu aeronavele acestora.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române Tarom a fost înfiinţată în 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.