Cea mai ieftina si eficienta metoda de a tine diabetul in frau! – Cap Limpede

Cea mai ieftina si eficienta metoda de a tine diabetul in frau!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Academicianul prof.dr. Constantin Ionescu-Targoviste, cel care se ocupa de o viata de diabet dezvaluie cum putem evita medicatia in cazul diabetului.

Mersul pe jos, in pas rapid nu costa nimic. Iar varza chiar nu e scumpa si o gasim pe tot timpul anului. Acestea doua sunt cele mai ieftine si cele mai bune medicamente impotriva diabetului.

„Eu nu recomand de la inceput medicamente, chiar daca multi dupa presiunea unor firme medicamentoase, pornesc cu medicatia si asta ii da pacientului senzatia ca poate sa manance mai multe si sa se miste mai putin. Aici e un mare pericol care ar putea fi eliminat prin educatie, care ar trebui a inceapa de la gradinita!”, scrie bzi.

Loading...

„Celor care sunt grasi le spun ce am facut si eu, desi nu am avut multe kilograme in plus: luati o varza romanesca, o tocati bine, e cea mai buna mancare dimineata, la pranz varza, seara varza si pe langa ea putina branza ca sa aiba gust si cu ea poti sa scazi in greutate. Infometarea poate scadea din muschi numai daca nu te misti!”

Cea mai ieftina si eficienta metoda de a tine diabetul in frau! was last modified: martie 31st, 2016 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close