Acasă Utile Cea mai ieftina reteta pentru a scapa de durerile articulare! Este suta...

Cea mai ieftina reteta pentru a scapa de durerile articulare! Este suta la suta naturala!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Reumatismul sau durerile articulare iti ingreuneaza viata de zi cu zi? Ai momente in care iti este foarte greu sa te deplasezi? Vezi cum poti scapa de aceste probleme fara antiinflamatoare care iti distrug stomacul si sunt foarte costisitoare.

Pentru a urma procedura, vom avea nevoie de frunze de brusture de diverse dimensiuni, un borcan de 800 de ml. si alcool sanitar (spirt).

– inainte de a introduce frunzele in borcan, aveti grija sa le spalati bine, apoi introduceti-le rulate in borcan, pana ce acesta se va umple (de aceea nu am mentionat cantitatea de frunze necesara)

– Dupa ce borcanul s-a umplut, turnati alcool sanitar pana ce frunzele vor fi complet acoperite.

– Etansati borcanul cu un capac si lasati-l in camara 8-10 ore. (daca faceti procedura dimineata, lasati borcanul in camara pana seara).

Mod de aplicare:

– Seara inainte de culcare, ajutat de un membru al familiei, luati un tricou vechi din bumbac, il taiati pe jumatate si il intindeti pe zona dureroasa, apoi aplicati frunzele de brusture.

– Puneti cealalta jumatate peste frunze, apoi infasurati-va cu o fasa.

Daca urmati acest procedeu seara de seara timp de o luna de zile, durerile vor disparea, iar cura trebuie reluata doar cand durerile reapar.

Sursa: Secretele

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos