Profetia inspaimantatoare a lui Nostradamus! Rusia va ruina Romania! – Cap Limpede

Profetia inspaimantatoare a lui Nostradamus! Rusia va ruina Romania!

Rusia este tara care va startul urmatorului razboi mondial, potrivit profetiei facuta de Nostradamus. Nu sunt vesti bune nici pentru Romania, in ochii profetului. Rusia va cuceri tara noastra, pe care o va ruina.

In 2017, potrivit lui Nostradamus, lumea se va schimba. Coreea de Nord si cea de Sud se vor uni, iar liderul Kim Jong-un va fi detronat si va trebui sa caute refugiu in Rusia. Acesta este considerat un dictator mai dur decat a fost tatal sau, iar familia sa a condus Coreea de Nord timp de 65 de ani.

Click pe aceeasi tema:  Descoperirea facuta intr-un castel din Romania, in timpul lucrarilor de restaurare. Ce era ascuns in pereti!

Cat despre Rusia, profetul a prezis ca va fi tara care va da startul urmatorului razboi mondial si care va cuceri si Romania. Mai mult, Nostradamus a crezut in posibilitatea unui Razboi Cald care ar putea avea loc la anul, din cauza incalzirii globale si diminuarii resurselor.

Cea mai mare amenintare din viitor va veni din partea teroristilor si a atacurilor biologice, a considerat profetul.

Previziunile lui Nostradamus ii implica si pe italieni. Peninsula s-ar putea confrunta cu dificultati financiare, cu o crestere a somajului si a creditelor, facand ca aceasta tara sa fie „epicentrul” unei crize din zona euro.

Click pe aceeasi tema:  Un general rus acuza! Sistemul antiracheta din Romania permite americanilor sa lanseze atacuri nucleare contra Rusiei!

Nostradamus a scris si despre China si miscarea pe care tara o va face spre binele echilibrului economic mondial. Yen-ul chinez ar putea deveni noua moneda globala.

Michel de Nostredame, un filozof francez al secolului 16, a prezis evenimentele din 9/11 din SUA, dar si victoria lui Donald Trump, arata realitatea.net.

spre