Acasă World Cea mai frumoasa cerere in casatorie! „Iubita mea, pot sa iti sarut...

Cea mai frumoasa cerere in casatorie! „Iubita mea, pot sa iti sarut mainile?”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nick s-a nascut fara maini si fara picioare,si nu a crezut niciodata ca isi va gasi sufletul pereche care sa vrea sa isi petreaca restul vietii cu el.

”Bineinteles ca am avut mari indoieli ca ma voi casatori vreodata,ca nu voi intalni niciodata pe cineva careia sa ii placa sa isi petreaca viata cu mine”,a declarat Nick recent intr-un interviu video.

Dupa o tentativa de suicid la varsta de 10 ani, Dumnezeu a lucrat in inima lui intr-un mod puternic,impresionant. Decis sa nu mai cedeze niciodata, el s-a transformat intr-un tanar incredibil,utilizand marturiile,experienta lui,pentru a-l glorifica pe Dumnezeu.

Dumnezeu ii binecuvanteaza pe aceia care sunt dispusi sa il urmeze.Uimitor,Nick si-a cunoscut propria printesa,Kanae Miyahara.Ei s-au indragostit la prima vedere.

„M-am indragostit de el exact asa cum este acum”, a spus Kanae. Inainte de a-l intalni pe Nick ,ea a avut o relatie cu un barbat ireprosabil din punct de vedere fizic ,dar ea s-a saturat de acest tip de relatie.

”In momentul in care l-am cunoscut pe Nick,eram in cautarea altor lucruri si toate acele lucruri le-am gasit in el,” a spus Kanae.”El nu este doar un iubit real, el chiar ar putea deveni  sotul meu.”

Atunci cand Kanae l-a intalnit pe Nick in 2008,ea a fost impresionata de spiritualitatea si umorul lui spumos.Pentru ea,Nick este atat de frumos,”partida perfecta”.Pentru Nick „a fost ceva electric,atunci cand ea a stat langa mine,m-am simtit atat de bine si confortabil.” Ei au dezvaluit de asemenea momentul in care Nick a cerut-o in casatorie pe Kanae.

Multi oameni ar putea pune la indoiala modul in care Nick a pus inelul pe degetul ei.In orice caz,aceasta problema a fost rezolvata cu ingeniozitatea sa unica. „Iubita mea, pot sa iti sarut mainile?” isi aminteste Nick.

Kanae a simtit cum Nick ii musca degetul, dar apoi a vazut ca era un inel. „Baby, te iubesc,vrei sa te casatoresti cu mine si sa iti petreci tot restul vietii tale cu mine?” ,a spus Nick iar Kanae a izbucnit in plans.Lacrimi de fericire. O multime de oameni ar putea fi curiosi de faptul ca, este foarte dificil pentru ei sa aiba intimitate din cauza handicapului fizic a lui Nick. Nick a spus ca nu este nici o problema, „suntem foarte afectuosi.” si Kanae a zambit, „El are tot ce are nevoie.” Restul e istorie.Miracol.Dragostea adevarata,frumusetea interioara,sufletele indumnezeite inving intotdeauna.Nick si Kanae traiesc acum fericiti in California alaturi de cei doi minunati copii ai lor,Kiyoshi James si Dejan Levi.

Daca ai dorinta si pasiunea de a face ceva, ceva ce este dupa voia lui Dumnezeu, vei reusi, spune el. Este o afirmatie indrazneata, careia nici autorul insusi nu i-a dat intotdeauna crezare. Dar daca astazi pe fata lui se poate citi bucurie, aceasta este rezultatul calatoriei sale pana in prezent. N-a avut de la inceput tot ce avea nevoie, asa ca de-a lungul drumului a trebuit sa dobandeasca anumite trasaturi importante.

„Pentru a trai viata fara limite, am descoperit ca am nevoie de: • o vointa puternica, • o speranta atat de solida, incat sa nu poata fi franta, • credinta in Dumnezeu si in posibilitatile Lui infinite, • dragoste si acceptare de sine, • atitudine cu altitudine, • un spirit curajos, • o inima increzatoare, • dorinta de a descoperi ocazii prielnice, • capacitatea de asumare a riscului si o doza buna de umor, • placerea de a le sluji in primul rand altora. Da, sunt cu adevarat o fiinta binecuvantata. Sunt de-a dreptul ridicol de fericit.” Nick Vujicic

Sursa: cyd

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos