Acasă Sanatate Cea mai eficienta metoda de a elimina metalele grele si toxice din...

Cea mai eficienta metoda de a elimina metalele grele si toxice din organism

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ti s-a intamplat vreodata sa faci dus cald si apoi sa descoperi ca din senin ti-a aparut o mare pata rosie de sub barbie pana pe piept? Daca raspunsul da atunci este foarte posibil ca in corpul tau sa fie tot felul de substante chimice, dintre care cel mai frcvent este mercurul. Dar cum sa scapi de metalele grele si toxice cand organismul este supus in fiecare zi la tot felul de atacuri din mediul inconjurator. Fie ca vorbim desubstante chimice eliberate in mediul inconjurator sau despre poluarea de zi cu zi acestea sunt o mare amenintare la adresa sanatatii tale.

Dintre cele 50.000 de substanțe chimice utilizate de consumatorii obișnuiți, marile industrii și agricultură, numai 300 au fost testate de către Agenția de Protecție a Mediului, doar cinci primind restricții. De exemplu, mercurul se găsește în cavitatea orală (în plombe) și în aer, sub formă de praf, provenit de la centralele electrice și de la arderea cărbunelui. Aluminiul, cadmiul și bariul sunt nanoparticule, acestea provenind din reziduuri chimice. Arsenicul se găsește în alimente, în pofida faptului că este atât de periculos.

TRATAMENTUL CHELATOR ar fi o soluție în acest sens, dar din păcate este cam scump, riscant și pentru a fi administrat este necesar un cadru medical specializat.

În ce constă tratamentul chelator?

Tratamentul cu agenți chelatori constă în administrarea de agenți chelatori care pot înlătura metalele grele din organism. Aceștia reprezintă, de fapt, molecule chimice capabile să „imobilizeze” anumite substanțe cu care formează complexe solubile și pe care le inactivează astfel încât acestea să nu afecteze organele și țesuturile.

Zeolitul, substanța „salvatoare”

Din păcate, reputația zeolitului a fost pătată de companiile de multimarketing (MLM), companii care pretind a avea cel mai bun preț pentru zeolitul lichid, substanță care te poate ajuta să te detoxifiezi (ajutând la eliminarea diferitelor toxine, virusuri și alți contaminanți din corp).

Zeolitul lichid este procesat din roci minerale vulcanice, la temperaturi foarte mari.

Testarea comparativă a demonstrat că pulberile minerale de clinoptilolite zeolitice (extrase din zeolit natural) din rocile minerale vulcanice sunt mult superioare zeoliților lichizi utilizați la captarea și eliminarea moleculelor de metale grele.

Fiecare particulă minusculă are o sarcina negativă și atrage metalele grele încărcate pozitiv din cadrul țesuturilor și a sângelui.

Dar pudra de zeolit, de fapt o substanță fină, ca nisipul, acționează fără a intra în fluxul sanguin. În schimb, pudra de zeolit căptușește cilii intestinelor (mici apendici ai mucoasei interne intestinale care transportă nutrienții din alimentele digerate).

„Rezervele” de zeolit așteaptă ca sângele să vină la ele și captează toxinele. Această captură pasivă de toxine evită pericolul de raspandire a toxinelor în țesuturi, care ar putea suprasolicita ficatul și rinichii. Astfel, zeolitul și particule de metale grele „capturate” sunt eliminate din organism prin căile normale de eliminare.

Adsorbția este procesul de atragere electronică și de legare la suprafață, nu se petrece la fel ca în cazul absorbției lichidului de un burete.

Citeste mai mult despre zeolit si chelatia de metale grele in pagina urmatoare!>>>>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos