Acasă Life Ce SEMNIFICATIE are ZIUA de 11.12.13! Se repeta o data la un...

Ce SEMNIFICATIE are ZIUA de 11.12.13! Se repeta o data la un SECOL!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ziua de 11.12.13 are o semnificatie speciala, mai ales domeniul numerologiei, care in cultura chineza, suma numerelor 11, 12, 13 este 9, cifra care inseamna noroc si viata lunga.

„Ziua de 11 decembrie, cu vibratia 2, favorizeaza actiunile in comun, uniunile. Orice intalnire diplomatica va avea loc in aceasta zi va fi incununata de succes. Irascibilitatea insa nu va lipsi si nici momentele jenante in care timiditatea ne-ar putea chinui. Ne vom simti vulnerabili, nesiguri, nehotarati, indecisi, cum vreti sa spuneti. Aceasta zi de 11.12. 2013 va fi o zi a contrastelor. Acum e bine, imediat e rau. Acum sunt ok pentru ca imediat sa plangem. Nu este cea mai buna zi din existenta noastra dar este o zi pe care o putem fructifica. Vom incerca sa nu semnam contracte, caci vibratia lunii decembrie este 9 si nu ne va ajuta foarte mult, dar vom putea cunoaste oameni influenti si importanti pentru noi.”, spune un numerolog, potrivit mytex.ro.

Americanii, care asaza luna inainte in insiruirea de cifre ce formeaza data, au celebrat aceasta zi in 12 noiembrie, ce pentru ei arata tot 11.12.13, cu mii de casatorii, si vor mai avea o data speciala in 13 decembrie 2014, care pentru ei va arata 12.13.14.

Numarul divin 9

9 reprezinta finalitatea, implinirea, judecata finala, incheierea unui anumit ciclu al lucrurilor, scrie garbo.ro.

9 inseamna deznodamant, dar tot 9 reprezinta si viata. 9 luni se afla bebelusul in pantecele mamei sale.

In 9 luni se naste o noua viata. 9 este sinonim si cu dinamica perfecta a universului.

9 simbolizeaza si vindecarea, atingerea scopului adevarat in viata, aducerea procesului de evolutie pe ultima sa treapta. Ca numar protector divin, 9 aduce binecuvantare, capacitatea de autodepasire, posibilitatea de a evolua si de a-i ajuta pe ceilalti sa evolueze la randul lor.

9 te aduce cel mai aproape de telul tau primordial.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos