Acasă Utile Ce se intampla daca bei dintr-o cana ciobita! Ai putea sa regreti...

Ce se intampla daca bei dintr-o cana ciobita! Ai putea sa regreti toata viata!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

 

Este cunoscut faptul ca multi dintre romani sunt superstitiosi. Se spune ca nu e bine sa intri in anul nou cu datorii. De asemenea, toata lumea isi doreste sa aiba noroc si sa aduca prosperitate si belsug in casa. Totusi, putini sunt cei care stiu care sunt trucurile ce te ajuta sa atragi succesul.

Primul si cel mai important pas este, asa cum zice o traditie din popor, sa aveti in casa o potcoava. Se presupune ca atrage norocul, mai ales celor care o gasesc in natura (la tara, la mute etc).

Un talisman la fel de puternic este trifoiul cu patru foi, mai ales daca este purtat in geanta sau in portofel.

De Anul Nou, romanii obisnuiesc sa pregateasca un castron cu grau, banuti si solzi de peste, cu care sorcovesc pe cei dragi. Nu strica sa pui niste grau sau niste solzi de peste fie in portofel, fie sub covor. Este o traditie despre care se spune ca ar aduce mult noroc.

O gandire pozitiva, o casa ordonata si curata in care atmosfera nu este una incarcata de multe obiecte sunt iarasi trucuri ca sa o duci bine. Arunca vasele sparte sau ciobite, fiindca acestea atrag doar ghinion si paguba. Se spune ca cel care bea sau mananca dintr-un vas crapat sau ciobit nu va intalni niciodata norocul, arata A1.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos