Acasă World Emotionant! Un cuplu de batrani, separat pentru prima data in 70 de...

Emotionant! Un cuplu de batrani, separat pentru prima data in 70 de ani, de Craciun! „Craciunul se termina acum pentru noi”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un cuplu in etate din Canada este zdrobit de durere, dupa ce a aflat ca vor petrece, pentru prima data in 70 de ani, Craciunul separat.

Herbert Goodine, in varsta de 91 de ani, a fost informat ca trebuie sa paraseasca centrul de ingrijiri pentru batrani, unde locuieste impreuna cu sotia sa, Audrey Goodine, in varsta de 89 de ani, si sa se mute intr-o alta casa, dupa ce starea sa de sanatate s-a inrautatit, iar centrul de ingrijiri nu ii putea oferi medicamentatia necesara.

Unitatea din Perth-Andover, New Brunswick, i-a transmis, vineri, ca trebuie sa se mute in weekend, chiar inainte de Craciun. Povestea celor doi a starnit o revolta in toata tara.

”Cand am vorbit cu parintii mei ieri, am ascultat-o pe mama plangand si l-am auzit si pe tatal meu pe fundal. Mama a spus: Craciunul se termina acum pentru noi si acesta este cel mai ingrozitor Craciun pe care l-am avut vreodata. De ce nu au putut astepta pana dupa sarbatori?”, a fost mesajul emotionant postat pe Facebook de Dianne Phillips, fiica celor doi.

Postarea acesteia a devenit imediat viarala si a fost distribuita de peste 15.000 de ori, scrie BBC.

Un reprezentant al centrului i-a raspuns acesteia pe Facebook, dupa ce cazul a devenit viral, si a explicat ca sunt anumite reguli care trebuie sa fie respectate in conformitate cu legile in vigoare. ”Este impotriva legii pentru mine sa nu respect regulile si nu-mi pot pierde licenta. in acest moment, decizia a fost luata si este in afara puterii mele”, scrie protv.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos