Acasă World Ce se intampla cu Pamantul, de fapt, in luna septembrie! Nu este...

Ce se intampla cu Pamantul, de fapt, in luna septembrie! Nu este sfarsitul, e doar inceputul!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Pamantul se misca intr-o regiune a galaxiei care conduce la cresterea energiilor cosmice afectand Soarele nostru si modificand ADN-ul uman. Este prezis ca acest lucru va duce la mai multe schimbari in societatea umana, inclusiv la descoperiri majore de tehnologii avansate, programe spatiale secrete si de viata extraterestra.

Dr. Simon Atkins, un celebru doctor in bioelectromagnetica, specialist in prognosticarea riscurilor de dezastre, sustine ca Pamantul si omenirea vor face un salt in evolutie, odata cu un episod de eruptii solare care va avea loc in luna septembrie.

O accelerare si o crestere a energiei electromagnetice de la soare, dar si a altor energii cosmice, care vor avea loc de la sfarsitul lunii august pana la finele lunii septembrie, vor provoca, in jurul datei de 28 septembrie ceea ce este descrisa ca o „schimbare de frecventa” in constiinta. Energia cosmica asteptata este denumita „Valul X” (Wave X).

Vom experimenta un „val de evolutie”, spune dr. Simon Atkins. „Ce suntem pe cale de a afla la un nivel mare, nemaiauzit in istorie, la scara larga, este adevaratul raspuns la intrebarile «Cine suntem noi?», «De unde venim?» si «Care este scopul nostru?». Planeta are de gand sa «decoleze» in astfel de moduri incredibile”, spune Atkins, potrivit sursazilei.ro.

El precizeaza ca exercitiul Jade Helm, care a inceput la 15 iulie si se executa pana la 15 septembrie, are adevaratul scop de a obtine informatii cu privire la efectele energiilor cosmice primite in scopul de a gestiona mai bine schimbarile pe care le declanseaza in umanitate. Acest exercitiu este foarte mult legat de schimbarea de frecventa in care statele mici, in care exercitiile sunt efectuate, se vor confrunta cu o frecventa mai mare in camp, in iulie si august – scopul fiind de a invata de la acestea si de a gestiona efectele asupra populatiei din statele mai mari, in luna septembrie.

Comunitatea de informatii din Statele Unite ale Americii este constienta de efectele potentiale ale energiile cosmice de intrare si ia masuri pentru a gestiona acest lucru. Simon Atkins considera ca serviciile speciale americane nu sunt singurele entitati, la nivel mondial, constiente de energiile cosmice de intrare, si iau si ele masuri pentru a gestiona acest lucru.

O schimbare de frecventa va avea loc in septembrie, in intervalul 23-28, fiind foarte semnificativa. Aceasta va coincide cu intalnirea dintre Papa Francisc presedintele american, Barack Obama, la Casa Alba (in 23 septembrie), urmand ca papa sa se adreseze Congresul SUA (in 24 septembrie). Atkins sustine ca va exista o incercare de a folosi celebrul CERN de la Geneva (Consiliul European pentru Cercetari Nucleare) pentru a devia acest masiv val de energie care va veni.

Dupa vizita de la Washington, Papa Francisc se va adresa liderilor politici mondiali la Adunarea Generala ONU din 25 septembrie. Serviciul de informatii al Vaticanului este, de asemenea, constient de aceste val de energii cosmice. E mai mult decat o coincidenta faptul ca liderii religiosi si politici puternici ai lumii se intalnesc in momentul in care aceste energii invadeaza planeta.

Vezi efectele Valului X in pagina urmatoare>>>>>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos