Mamaliga a fost si probabil inca mai este in unele zone alimentul de baza al taranului roman, care nu stia ce-i obezitatea. Este un aliment ieftin si hra­nitor, care sti­muleaza digestia, echili­brea­­za hormonal, eli­mina apa in exces din te­suturi, are putine calorii, dar sa­tura si da ener­gie, potrivit formula-as.ro.

Doua zile pe sapta­mana, mancati astfel: Preparati cam 500-600 g de mama­liga, din care veti manca pe parcursul zilei de cate ori va e foame.

Pe langa ea, la pranz, mai puteti consuma o supa sau salata de legume, fara ulei sau alta grasime, alaturi de 100 g carne slaba fripta, ori de un ou fiert tare. De-a lungul zilei, beti multa apa, cea­iuri din plante, suc de grepfruit si lamaie, suc de rosii, cafea fara zahar.

In restul zilelor sapta­ma­nii, mancati nor­mal, fara excese, dar „ui­tati” de pai­ne, pe care o inlocuiti cu mamaliga. Du­pa o luna de astfel de regim, veti cantari cu 3-4 kilograme mai putin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.