Cand crezi ca este sufletul tau geaman este dramatic, iritant, enervant, dependent, sensibil sau infricosator si vezi asta. Ia-l ca pe o oglinda si vezi daca prin el sau ea se reflecta partea nevazuta a ta. 

Sufletele gemene se iubesc enorm de mult reciproc incat energiile lor se reflecta ca intr-o oglinda. Ea sau el iti arata ceva ce tu deja ai vazut sau ai uitat despre tine si trebuie sa vezi. Doar uita-te la dorinte, credinte si ce are de spus. Acestea sunt nevoile si convingerile proprii care se reflecta inapoi la tine.

Dragostea sufletului geaman este un parteneriat si o excursie spirituala pe care nimeni altcineva nu o poate face pentru tine. Ea sau el iti arata lucrurile din cel mai adanc loc al iubirii. Energiile dintre sufletele gemene sunt preluate de la unul la altul. Unele lucruri sunt profund ascunse si uitate. Doar asculta cuvintele, temerile sufletului geaman si uita-te la comportamentul lui pentru a vedea cum esti tu. Inca de la nastere veti imparti atat lucrurile bune cat si lucrurile rele. Este asemeni unui contract scris inca dinaintea nasterii. Dar asa cum au aceleasi sentimente, sufletele gemene se pot vindeca reciproc.

Daca un suflet geaman nu poate scapa, din cauza temerilor, de ceva anume, celalalt nu il poate parasi. Daca unul dintre cele doua suflete este dependent de ceva anume este foarte posibil ca si cealalt sa aiba aceeasi dependenta. Fiind constiente de acest lucru cele doua vor conlucra pentru a se vindeca reciproc. Cum? In primul rand prin reflectarea dependentei, tristetii, fricii. Atunci cand unul dintre cele doua va permite ca aceste parti rele, sa spunem, sa dispara, automat celalalt va fi vindecat in aceeasi zi. Acest lucru nu se intampla, in general, in orice relatie normala sau orice parteneriat. Daca vezi ca partenerul tau se lupta cu ceva, acest lucru nu se reflecta in voi si il puteti scapa de asta doar spunand „vreau sa nu mai sufere de…” sau „vreau sa nu ii mai fie frica de…”. Transformarea functioneaza in cateva secunde. Reflexia si iubirea de sine sunt singurele lucruri necesare.

In plus, sufletele gemene isi proiecteaza iubirea si lumina reciproc. In cele din urma fiecare va ajunge sa-l accepte si sa-l respecte pe celalalt.

Sursa: Enlightened-consciousness

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.