Acasă Life Dezvoltare Personala Ce fel de om esti? Imagine asta iti spune adevarul despre cele...

Ce fel de om esti? Imagine asta iti spune adevarul despre cele mai ascunse ganduri ale tale!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In ilustratia de mai sus sunt reprezentate mai multe figuri grafice suprapuse. Priveste cu atentie imaginea si alege prima figura pe care o distingi din colaj. Rezultatele alegerii tale divulga lucruri interesante despre personalitatea si modul tau de gandire.
Gata? Haide sa vedem ce indica rezultatele:

Observarea pasarii sau a crabului
Daca prima data ai observat pasarea, inseamna ca ai o personalitate expansiva si deschisa. Daca ai observat mai intai crabul, inseamna ca esti o fire vesela si ca posezi un simt al umorului foarte bine dezvoltat.
Observarea simultana a celor doua animale de mai sus
Daca ai observat in acelasi timp si pasarea si crabul, inseamna ca esti o persoana foarte sensibila. De regula, preferi sa iti manifesti in mod liber emotiile si sentimentele.
Observarea calului
Daca ai observat mai intai calul, inseamna ca esti un spirit liber si ca ai o personalitate muabila si independenta.

Observarea delfinului
Daca ai observat mai intai delfinul, inseamna ca esti o persoana foarte creativa. Frumusetea si delicatetea delfinului atrage atentia mai ales persoanelor cu inclinatii artistice.
Observarea ratustelor
Inseamna ca esti o persoana atenta la detalii, perfectionista si tacuta. Ratustele sunt ascunse mai bine in imagine, asa ca este nevoie de multa atentie ca sa le observi.
Observarea catelusului sau a ursului
Daca ti-a atras atentia ursul din imagine, vestile sunt foarte bune. Inseamna ca te numeri printre persoanele puternice si care intruchipeaza lideri innascuti. Observarea prima oara a catelusilor indica faptul ca esti o persoana grijulie si blanda.

 

sursa: secretele.com, autor: Razvan

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos