Acasă Timp liber Auto Ce crezi ca spune NUMARUL DE INMATRICULARE al masinii tale? Acum ii...

Ce crezi ca spune NUMARUL DE INMATRICULARE al masinii tale? Acum ii poti afla CODUL NUMEROLOGIC!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Automobilele ce detin codul numerologic 1 veti putea usor observa ca modul in care circula, tinde spre a-si manifesta individualitatea si autoimplinirea. Un astfel de automobil nu trebuie condus in stil sportiv deoarece nu suporta nervoaitatea soferilor la volan si ca un caine de paza recunoaste doar un singur proprietar. Putem spune ca este un automobil oarecum gelos. Totul va merge bine pana cand veti imprumuta masina cuiva pentru o ora sau o zi si garantat va va intoarce automobilul, daca nu lovit, cel putin zgariat sau cu o dauna oarecare, deoarece duhul acestei masini nu suporta sa fie condus de un alt sofer, decat celui carui ii apartine.

Automobilul lui 2 – un astfel de automobil este precum o fiinta foarte instabila si capricioasa. Poate fi un adevarat cosmar pentru sofer, deoarece acesta nu stie niciodata la ce sa se astepte de la prietenul sau pe 4 roti. Proprietarul automobilului 2 trebuie sa fie un om foarte increzator in sine, chiar dur. Un proprietar neincrezator, va simti cum un astfel de automobil, ca un cal naravas, ba nu vrea sa se inscrie in curba, ba tinde ” sa se sarute” cu o alta masina.

Automobilul lui 3 – Acesta, de cele mai multe ori te poate scoate din sarite cu defectiunile multe si marunte care apar in cele mai nepotrivite momente si in cele mai nepotrivite locuri. Daca un astfel de automobil “va hotari” sa ii moara motorul, atunci in mod sigur, aceasta se va intampla in mijlocul unei intersectii intr-o ora de varf sau intr-o localitate unde nici dracu nu trece, decat o data pe luna. Automobilul ce detine codul numerologic 3, este supus vointei soferului si este tenace in atingerea scopului.

Automobilul lui 4 – duhul acestei masini este un democrat innascut si un mare iubitor al societatilor inalte. Este foarte bine daca un astfel de cod ii apartine unui microbus sau unei limuzine, masinilor de lux cu un interior impresionant. Daca insa un astfel de cod a nimerit unei masini mici de tip Smart cu doua locuri, atunci acesta se va stradui din toate puterile sa va faca cunostinta cu toti politistii de la circulatie care va vor iesi in cale cat si cu un numar cat mai mare de alti oameni.

Automobilul lui 5 – tinde sa traiasca in pas cu timpurile. Este foarte bine daa un astfel de numar il detine un Volvo, Alfa Romeo, Chevrolet sau Chrysler. Aceste masini mereu sunt contemporane si detin ultima tehnologie, la nivel inalt. Dar ce e de facut cand un astfel de numar il detine o Dacia? In acest caz, in mare graba mergi la un atelier si fa-i masini un tunning. O Dacia ale carei portiere se deschid doar printr-o apasare de buton, cu o tapiterie din piele intoarsavsi o scrumiera din bronz, cat si cu imaginea unui cap de tigru pe toata capota, va reprezenta intradevar un adevarat automobil a lui 5.

Automobilul lui 6 – este un cal de tractiune fidel stapanului. Cu astfel de masina poti sa muti muntii sau sa o folosesti in scop strict individual – nu te va face de ras, nu te va lasa chiar si atunci cand logica nestramutata iti spune ca masina trebuia sa cedeze. Duhului acestei masini nu ii place intrecerea de dragul intrecerii pe drumuri, insa daca proprietarul intarzie, atunci este capabila sa circule fulgerator ca si taxiul din filmul Taxi, si isi va duce proprietarul la locul potrivit fara intarzieri, ba chiar poate inainte de termen. Aceasta este o masina calma si armonioasa. A se strica in mijlocul drumului si a nimeri in accidente rutiere nu este deloc pe gustul ei.

Automobilul lui 7 – este serios, controlat si adunat, concentrat si orientat catre scop. Nu poate suporta soferii nervosi, agitati, care bruscheaza volanul, pedalele si schimbatorul de viteze. Este o masina foarte buna pentru cei care conduc de mult timp, care pot conduce pe pilot automat, ce manevreaza elegant masina, cu usurinta, trecand de pe o banda pe alta, mai ales in orele de varf al traficului. O astfel de masina este oarecum elitista si nu ii prea place sa stea bara la bara in trafic, asa ca prefera niste numere de o alta culoare decat toate celelalte, o sirena si un girofar pe acoperis.

Automobilul lui 8 – necesita respect si recunoastere. Vibratia lui 8 este sincronizata cu miscarea curentilor banesti, cu circulatia banilor. Nu este de mirare, faptul ca automobilele lui 8 ca si cum in mod special sunt repartizate oamenilor de afaceri, iubitorilor de putere, chiar si de puterea banilor. Oamenii care traiesc conform principiului ” Pentru mine imposibilul este putin” sau ” Pentru mine nimic nu este imposibil” sunt bineveniti la volanul unei astfel de masini.

Automobilul lui 9 – aseaza pe primul loc confortul iar pe locul doi bunatatea din interiorul ei si compasiunea. O astfel de masina va fi fericita sa transporte un stapan bun la inima, cu un simt al compasiunii dezvoltat, gata oricand sa ia un autostopist pe timp de ploaie, frig sau canicula, in mod gratuit. Il va ajuta foarte bine si pe un proprietar care face taxi, dar care nu suprataxeaza. Intr-o astfel de masina, obligatoriu trebuie sa fie un casetofon, radio, cd player pentru ca in timpul calatoriilor, atat soferul cat si pasagerii sa se poata delecta cu muzica preferata.

Sursa: a1.ro