Varsta frageda a copiilor ne da palpitatii tuturor astfel ca orice mica indispozitie a bebelusului nu ne da pace. Dar ce facem atunci cand cauzele bolilor bebelusului ne sunt necunoscute iar medicii ridica nestiutori din umeri?

 

 

Este si povestea lui Penny Powell care a distribuit recent pe Facebook fotografii dupa ce tatal baiatului, Simon, impreuna cu prietenul lor au intuit cumva motivul pentru care starea copilului nu se ameliora, si s-a dovedit ca aveau dreptate. Cana pentru bebelusi a copilului avea o gura de scurgere etansa, iar cand Simon a inspectat-o mai atent, a simtit un miros ingrozitor care venea din interior.

 

Motivul pentru care parintii opteaza pentru acest model de cana pentru bebelusi consta in faptul ca gura de scurgere este sigilata, prevenind astfel inghitirea accidentala a capacului. Atunci cand Simon a deschis gura de scurgere cu un cutit, a aflat pe loc cauza bolii fiului sau: gura de scurgere era plina de … MUCEGAI!!

 

Fiul sau a baut dintr-o cana infestata cu mucegai! Este inutil sa mai spunem ca Simon a fost indignat, dezgustat si foarte ingrijorat pentru starea copilului sau. A facut poze si, cand Penny le-a postat pe Facebook, au inceput si alti parinti sa distribuie poze asemanatoare. Toti acesti parinti foloseau acelasi tip de cani pentru bebelusi.

 

Raspunsul companiei la aceasta constatare a fost unul lamentabil, dupa cum se poate auzi in inregistrare. Este important sa mentionam ca exista si multe alte produse cu un design similar a caror gura de scurgere sigilata reprezinta mediul ideal pentru formarea de mucegai. Deoarece mucegaiul poate provoca infectii ale sinusurilor, iritatii ale gatului, simptome de astm si iritatii cronice ale ochilor si ale pielii, se recomanda insistent ca orice astfel de cani sa fie aruncate.

 

Te rugam sa distribui mai departe pe Facebook aceste informatii importante pentru a preveni punerea in pericol a multor altor bebelusi!

sursa>secretele.com, autor> Razvan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.