Acasă Stirile zilei Carmen Negoita pe Facebook: „Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal...

Carmen Negoita pe Facebook: „Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel şi i-au adus la protest”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Carmen Negoita, fosta sotie a patronului FC Dinamo Bucureşti, Ionut Negoita, a scris pe contul sau de Facebook ca „Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara, Fratii Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!”.

„Am stat 4 ore in piata si toata lumea era pasnica. In coltul dreapta al Guvernului era un grup de dubiosi, care pareau ca pregatesc ceva. Unul din prietenii mei chiar a zis ca astia fac parte din galerie. Ceea ce se pare ca este adevarat.

„Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara, Fratii Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!”

Later edit. Textul are ghilimelele respective pentru ca este preluat. Nu este teoria mea, ci doar o asociere intre lucrurile vazute de mine si multe surse din social media, radio si stiri”, precizeaza pe Facebook fosta sotie a patronului de la clubul de fotbal Dinamo.

Intrebata de ce il ataca pe omul al carui nume il poarta, Carmen Negoita:

Carmen Negoita Am 2 amintiri frumoase cu acest om, care dorm in camera lor. Restul nu este momentul sa le dezvalui aici pe facebook. Asta nu inseamna ca o sa bag capul in nisip si sa ignor un lucru care ne afecteaza pe toti. Nu am inghetat 4 ore ca sa isi bata joc de efortul nostru niste huligani.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos