Acasă Life Dezvoltare Personala Care este darul spiritual ascuns? Iata cum poti afla daca esti inzestrat...

Care este darul spiritual ascuns? Iata cum poti afla daca esti inzestrat sau nu!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ai putea crede ca obiceiul de a te trezi noaptea ar fi pentru a merge la toaleta, dar s-ar putea sa fie cu totul altceva. In anumite domenii spirituale, trezirea intre 3 si 4 a.m. cu regularitate este considerata un semn urias care arata ca exista spirite care doresc sa comunice cu persoana respectiva.  Acest timp este adesea numit “ora spirituala” sau “ora de conectare”. Imbratiseaz-o. Daca te trezesti in mod constant dimineata la aceasta ora, permite-ti sa stai o perioada de timp linistit si sa primesti, chiar daca pentru un moment sau doua.  Poate alegi sa mergi intr-o alta camera, daca te simti mai confortabil. Este posibil sa nu obtii nimic la inceput, dar cu practica, informatiile vor incepe sa curga sub forma de ganduri, senzatii, amintiri sau emotii.

4. Cosmarurile te fac sa te intorci pe toate partile

Copiii sunt considerati a fi aceia dintre noi cei mai constienti de taramul spiritual (de aici si toti prietenii “imaginari”), asa ca nu este o surpriza ca au adesea cosmaruri. Atunci cand dormim, intram intr-o stare similara cu cea in care eram cand eram mici. Daca exista spirite care incearca sa comunice cu noi, ele ar putea incerca sa ne trezeasca usor, dar daca asta nu functioneaza, ar putea apela la cosmaruri.

Daca cosmarurile reusesc sa te trezeasca, deschide-ti ochii si spune-i oricarui este “Daca este al luminii, sunt treaz si sunt dispus sa ascult ceea ce vrei sa-mi spui”. Vezi ce se intampla.

5. Esti extrem de empatic

Uneori, emotiile pe care le experimentam nu ne apartin, ci unei alte persoane pe care o cunoastem. Putem chiar sa intelegem senzatiile fizice si durerile celorlalti. De exemplu, cu ceva timp in urma, aveam dureri intermitente intr-o parte, atat de intense incat credeam ca voi ajunge la spital. Durerile au continuat pana la zece seara, atunci cand am primit un telefon de la mama unei prietene bune care mi-a spus ca fiica ei aproape ca a pierdut copilul la nastere. De indata ce am aflat stirile, toate durerile au disparut.

Experientele altora nu sunt neaparat lucruri de care noi, ca indivizi, ar trebui sa ne ingrijoram, desi le-am putea folosi ca semne de avertisment. De asemenea, de fiecare data cnad te simti rau sau trist, intreaba-te daca aceste emotii sunt chiar ale tale.

Sursa

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos