Acasă Life Dezvoltare Personala Care este darul spiritual ascuns? Iata cum poti afla daca esti inzestrat...

Care este darul spiritual ascuns? Iata cum poti afla daca esti inzestrat sau nu!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cu totii avem o abilitate inascuta de a ne intari intuitia si de a primi indrumari spirituale. Primul pas este sa fim constienti de darurile spirituale pe care le avem. Cu cat suntem mai deschisi fata de indrumarea pe care o primim, cu atat mai puternice si mai usor de perceput vor deveni mesajele primite. Observa daca ai experimentat urmatoarele senzatii si urmeaza acesti pasi simpli pentru a le permite sa iasa la suprafata in moduri mult mai puternice, pozitive si eficiente.

1. Afli ceva din visele tale cu regularitate

Atunci cand dormim ne aflam in cea mai vulnerabila stare, asa ca visele noastre sunt un loc usor in care sa primim mesaje. Daca esti o persoana care isi aminteste visele, nu ignora acest dar special. Scrie-le intr-un jurnal pentru a vedea daca reusesti sa descoperi mesajele. Cu cat esti mai deschis fata de lectiile si indrumarile primite in timpul somnului, cu atat este mai probabil ca acestea vor veni in aceasta forma.

2. Ai viziuni – si de multe ori devin adevarate

Aceasta ar putea fi o premonitie, un sentiment pe care-l ai atunci cand vorbesti cu cineva sau o simpla imagine care apare in mintea ta la un moment dat. De exemplu, sa spunem ca te retragi de pe sosea si dintr-o data te simti incomod deoarece imaginea unui acciddent iti trece prin minte. Ar putea fi o idee buna sa urmezi o ruta diferita sau sa astepti pana cand te simti in siguranta. Mai bine in siguranta decat sa-ti para rau, deoarece premonitiile pot fi o forma de comunicare destinata sa te protejeze de rau.  De asemenea, observa daca ai un atasament emotional fata de viziunile tale, de asemenea. Aceasta este o modalitate usoara prin care poti vedea daca o viziune este mai mult decat atat.

3. Ai obiceiul de a merge la 4:00 a.m. la baie

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
Articolul precedentMulti s-au obisnuit cu gandirea negativa si nu inteleg ce prejudiciu isi aduc lor insisi!
Articolul următorCelebrul doctor Brian Clement dezvaluie reteta prin care se poate regenera complet organismul!