Cap Limpede

Dezvoltare Personala

Multi s-au obisnuit cu gandirea negativa si nu inteleg ce prejudiciu isi aduc lor insisi!

Gandurile pe care le avem in cap, vorbele pe care le rostim tot timpul formeaza lumea noastra si experienta. Multi s-au obisnuit cu gandirea negativa si nu inteleg ce prejudiciu isi aduc lor insisi. De aceea, citind oricare dintre afirmatiile de mai jos, in fiecare zi, tot ce scrie in ele va fi atras in viata neaparat! Principalul e sa credem in ceea ce spunem si sa meditam asupra ceea ce rostim.

VINDECAREA MEA DEJA SE PETRECE

Fiind gata de a ierta, incepe procesul vindecarii mele.Permit dragostei inimii mele sa spele, sa curete si sa vindece fiecare particica din corpul meu. stiu ca sunt vrednic de vindecare.

EU SUNT GATA SA IERT

Iertarea de sine si a celorlalti oameni ma elibereaza de trecut. Iertarea – e solutia tuturor problemelor mele. Iertarea e darul meu pentru mine. Eu iert si ma eliberez.

EU SUNT PROFUND MULTUMIT DE CEEA CE FAC

Fiecare moment din zi este special pentru mine. Eu imi urmez instinctele superioare si imi ascult inima. Sunt linistit in lumea mea si in lucrarile mele.

EU MA INCRED IN CURGEREA VIEtII

Viata curge lin si ritmic si eu sunt parte a ei. Viata ma sustine si imi aduce numai experiente bune si pozitive.

PUTEREA E CONCENTRATA PE MOMENTUL PREZENT

Trecutul e dat uitarii si nu are putere asupra mea. Eu pot sa fiu liber(a) chiar din acest moment. Sunt liber si linistit.

EU VREAU SA MA SCHIMB

Vreau sa scap de vechile prejudecati negative. Ceea ce ma impiedica sunt gandurile mele. Noile mele ganduri sunt pozitive si constructive.

NICIUN REPROS

Eu ma eliberez de patima de a invinovati pe careva, inclusiv pe mine insumi. Toti ne straduim sa ne folosim de cunostintele noastre si de punctele noastre de vedere.

EU DAU DRUMUL TUTUROR ASTEPTARILOR

Eu plutesc usor prin viata. Eu ma iubesc pe mine insami. stiu ca la fiecare cotitura a vietii pe mine ma asteapta binele.

Pagini: 1 2

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-95911").on("click", function(){ $(".com-click-id-95911").show(); $(".disqus-thread-95911").show(); $(".com-but-95911").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});