Acasă Stirile zilei Stiinta Calugarii budisti au cunoscut civilizatiile extraterestre care au ajutat omenirea sa evolueze!

Calugarii budisti au cunoscut civilizatiile extraterestre care au ajutat omenirea sa evolueze!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

De-a lungul istoriei, numeroase culturi au consemnat prezenta si existenta unor obiecte, de cele mai multe ori rotunde sau ovale, care survolau cerul la anumite perioade de timp. Pentru ca stramosii nostri nu aveau intotdeauna cunostinte exacte despre ceea ce reprezentau, le-au denumit in diferite feluri: “perle aurii”, “care de foc” sau chiar “roti stralucitoare”.

Aceste obiecte zburatoare au fost consemnate in scrierile stravechi de parca erau parte integrala din realitate. Un astfel de caz, interesant si socant de-a dreptul, s-a petrecut cu mai bine de 140 de ani in urma, cand un calugar budist, pe nume Hsu Yun, a prezentat in autobiografia sa cu lux de amanunte intalnirea cu “lampile intelepciunii”.

Trebuie sa mentionam ca acest eveniment s-a petrecut undeva pe la sfarsitul anilor 1884, in timpul vizitei sale de la Peak Da-Luo. Atunci a fost prima data cand maestrul Yun a vazut pentru prima data in viata sa numeroase lampi luminoase, care ofereau oamenilor intelepciunea.

“Cand am ajuns pentru prima data la Peak Da-Luo am urcat pe un munte pentru a aduce omagiu lampilor stralucitoare coborate din ceruri. In prima noapte nu am vazut nimic, dar in cea de-a doua am observat cum o bila uriasa de lumina coboara pe Pamant. La scurt timp dupa aceea, alte 10 lampi asemanatoare roiau in jurul celei mai mari. Eram stupefiat, dar cei din jurul meu traiau aceasta poveste de parca era ceva normal. La scurt timp dupa aceea, mi s-a spus ca acesta este un omagiu pe care omul il aduce lampilor care impart intelepciunea”, consemna calugarul budist in jurnalul sau.

Aceasta este una dintre dovezile care vin in sprijinul teoriilor care sustin ca civilizatiile de pe Terra, de-a lungul timpului, au fost ajutate sa evolueze, fie tehnologic sau spiritual, de catre extraterestrii. Mai mult de atat, calugarii budisti detin si in ziua de astazi numeroase informatii despre anumite civilizatii extraterestre, care in trecut au venit pe Terra si au ajutat oamenii sa evolueze cu diverse informatii pretioase. Acesta este principalul motiv pentru care calugarii se intalneau la Peak Da-Luo pentru a omagia ajutorul primit din ceruri.

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSingurul om din lume care nu putea uita ceva! Suferea de o afectiune aparte!
Articolul următorCe spune Biserica despre copilul conceput in post si ce reprezinta pacatul trupesc!