Acasă Stirile zilei Social BULETINUL DE VOT „sharuit” de toti romanii pe FACEBOOK! Cum au fost...

BULETINUL DE VOT „sharuit” de toti romanii pe FACEBOOK! Cum au fost BLESTEMATI candidatii de un LUGOJEAN! FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Buletinul de vot al unui roman face furori pe Facebook dupa ce lugojeanul i-a blestemat pe candidati intr-un mod considerat intrigant de unii si plin de umor de altii.

„Nu am nimic cu voi, da’ sa va trazneasca Dumnzeu pe toti”.

Un lugojean care s-a prezentat la votul pentru alegerile prezidentiale de duminica a desenat cu pixul, pe buletin, o a 15-a casuta in care a scris un mesaj pentru candidati si a pus stampila pe buletin.

Un lugojean a considerat ca niciunul dintre cei 14 candidati din acest an la alegerile prezidentiale 2014 nu merita votul lui, asa ca, fara prea multe optiuni, a decis sa-si faca singur un chenar in care sa puna stampila.

Barbatul nu a stat pe ganduri si, singur in cabina de vot, acolo unde legea ii permite sa voteze in taina, a desenat un al cincisprezecelea chenar, in care a scris un mesaj care poate fi cu usurinta considerat intrigant.

„Eu nu am nimic cu voi da sa va trazneasca Dumnezeu pe toti”, a scris lugojeanul in chenarul desenat.

Imediat dupa ce si-a editat singur „candidatul” in patratelul desenat cu pixul, barbatul a si pus stampila cu mentiunea „VOTAT” in perimetrul prevazut de lege. La final, ca sa poata imortaliza momentul, lugojeanul a facut si o fotografie buletinului de vot, care a primit deja mai multe aprecieri pe retelele de socializare. Buletinul de vot va fi anulat la numaratoarea de la inchiderea urnelor.

BULETINUL DE VOT sharuit de toti romanii pe FACEBOOK! Cum au fost BLESTEMATI candidatii de un LUGOJEAN! FOTO2

Sursa: redesteptarea.ro