Ele sunt familiile care conduc Romania chiar sub ochii nostri, ei sunt alesii pusi in functii de noi romanii si care cred ca ne vor duce de nas la nesfarsit, dar pana cand o astfel de nesimtire?

In aceeasi zi in care a fost arestat preventiv Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, iesea din sediul DNA, cu catuse la maini, omul de afaceri Paltin Gheorghe Sturdza, improprietarit ilegal cu peste 40.000 de hectare de padure.

Potrivit procurorilor, acesta mai are o calitate pe langa cea de beneficiar al retrocedarii ilegale: este nas de cununie pentru deputatul PSD de Brasov Ioan Adam. Cu alte cuvinte, Adam a intervenit la judecatori pentru ca acestia sa admita o cale extraordinara de atac in favoarea nasului sau. In acelasi dosar al retrocedarilor ilegale, gasim a treia relatie de rudenie: Viorel Hrebenciuc este nas cu fostul sef al SPP Dumitru Iliescu, de la care a si aflat ca „este pe mandat“ la DNA. „El (Viorel Hrebenciuc – n.r.) este nasul meu, m-am vazut de multe ori cu el. (…) L-am cautat eu si l-am rugat sa ma ajute sa o angajez pe fiica mea. El a zis ca o sa incerce sa ma ajute“, preciza Iliescu, intr-un interviu la B1 TV. Din interceptarile aflate la dosar, aflam si cum vroia sa il ajute Viorel Hrebenciuc: „Sa vorbesc cu Andrei (fiul sau – n.r.), sa vad, ca el e cu zona asta“.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.