Acasă Politic Mesaj dur pentru Elena Udrea de la un coleg de partid: Sa...

Mesaj dur pentru Elena Udrea de la un coleg de partid: Sa demisioneze urgent, partidul sa il sustina pe Iohannis!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Europarlamentarul Cristian Preda, vicepresedinte al PMP, i-a cerut Elenei Udrea sa renunte la sefia partidului si sa il sustina pe Klaus Iohannis in al doilea tur de scrutin!

„«Dezastru» e un termen bland pentru scorul Elenei Udrea, care anunta la nominalizare ca va intra in turul al doilea, iar aseara – ca a realizat obiectivul de a fi pe locul al treilea. N-a fost nici macar atat: scorul sau e mai mic decat cel realizat de lista pe care am condus-o la europene in mai. Candidatura celei care visa ca il infrange pe Ponta a izolat PMP si a subrezit autoritatea politica a lui Traian Basescu, silit sa intre intr-un joc cu multi spioni si putina politica. Ii cer, de aceea, Elenei Udrea sa demisioneze urgent de la sefia partidului, pentru a da o sansa integrarii PMP intr-o majoritate de dreapta”, a comentat vicepresedintele PMP.

„Credibilitatea Elenei Udrea este nula si ar fi un gest rational ca PMP sa-l sustina pe Klaus Iohannis in turul al doilea al prezidentialelor”, a mai spus Preda.

„Dupa esecul de ieri, credibilitatea ei in fata partidului este, oricum, nula. Iata de ce, in calitatea mea de vicepresedinte al PMP pentru afaceri europene, le solicit membrilor si simpatizantilor partidului sa voteze in turul al doilea cu Klaus Iohannis. Acesta e mai mult decat un gest rational. Pentru PMP, e o datorie de onoare. Intr-adevar, atunci cand am fost primiti, in septembrie, in PPE, am promis ferm – in fata celor mai inalte autoritati ale PPE si a reprezentantilor tuturor partidelor din familia populara – ca il vom sprijini pe adversarul lui Ponta in turul al doilea. Regasirea credibilitatii incepe atunci cand iti tii cuvantul dat…”, mai scris vicepresedintele PMP pe pagina sa de Facebook.

Rezultatele oficiale ale scrutinului prezidential comunicate pana la aceasta ora de BEC o plaseaza pe Elena Udrea pe locul al patrulea, dupa Victor Ponta, Klaus Iohannis si Calin Popescu Tariceanu, cu 5,18 la suta din voturile exprimate.