Acasă Utile Blestemul care este la indemana oricui! Cum sa blestemi pe cineva in...

Blestemul care este la indemana oricui! Cum sa blestemi pe cineva in 4 pasi!?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O carte extrem de controversata a aparut in Los Angeles si te invata cum sa-ti blestemi dusmanii invocand fortele intunecate in doar patru pasi simpli. Tot ce trebuie sa faci este sa uiti Regula de Aur si sa renunti la razbunare, sa fii multumit de viata ta si sa uiti ca doar acest lucru de va face fericit, potrivit ocultistului Damien Mulkrin, citat de weeklyworldnews.com.

Daca ai atins acest punct, atunci poti urma cei patru pasi ai lui Mulkrin pentru a descatusa fortele intunericului care iti vor da putere in maini in fata oricarui dusman, indiferent cat de puternic este, mai scrie Mulkrin.

“Vrajitorii sau vrajitoarele nu sunt singurele personae care pot transmite blesteme asupra oamenilor. Cu putin antrenament, oricine poate sa faca asta – chiar si tu”, mai afirma Damien Mulkrin in cartea sa When Bad Things Happen to Bad People (Cand lucrurile rele li se intampla oamenilor rai).

“De fapt, planul meu in patru puncte este atat de simplu incat poate fi urmat chiar si de un copil. Garantez ca nu exista o cale mai usoara si mai eficienta de a-ti rezolva problemele cu cineva decat asta”, mai afirma Mulkrin.

Iata planul in patru etape al lui Mulkrin>>>>>>

 

 

AVERTISMENT: Joaca de-a fortele oculte poate fi extrem de periculoasa iar uneori chiar mortala. DACA URMEZI ACEST PLAN O FACI PE PROPRIA RASPUNDERE. CapLimpede.ro nu isi asuma nici o responsabilitate legata de rezultatele acestui plan.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos