Biblia de acum 400 de ani punea Romania pe harta crestinismului! Nimeni nu observase detaliul din Cartea Sfanta! – Cap Limpede

Biblia de acum 400 de ani punea Romania pe harta crestinismului! Nimeni nu observase detaliul din Cartea Sfanta!

De-a lungul istoriei, mii de specialisti au incercat sa descopere cat mai multe detalii greu de observat cu ochiul liber din Cartea Sfanta. Au existat zeci de interpretari, iar unii dintre acestia au vazut numele tarii noastre scris printre randuri.

Se pare ca in textul original al Genezei, numele patriei noastre apare de mai multe ori. Se pare ca cercetatorii au descoperit un cod care scoate la iveala secrete nebanuite, iar in traducerea britanica a Bibliei de la 1611, numele Romaniei apare de 17 ori.

Click pe aceeasi tema:  Dublu standard al calitatii: Fanta cu mai putin suc de fructe, Milka cu mai multe E-uri in Romania! "Suntem tratati ca o tara de mana a doua"

la capitolul 28 din Geneza, versetul 15 se spune: „Iata, Eu sunt cu tine si te voi pazi in orice cale vei merge, nu te voi lasa pana nu voi implini toate cate ti-am spus”, iar potrivit cercetatorilor acesta este un text despre care se spune ca ar avea legatura cu Romania, la fel cum se crede ca si versetul: „si l-a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l facuse si l-a pus in gradina cea din Eden ca s-o lucreze si s-o pazeasca”, descrie locul in care astazi se afla tara noastra, scrie A1.

Click pe aceeasi tema:  Intalnire de gradul 0 in Romania! Fostii sefi ai CIA si NATO vin la Bucuresti!
spre