Acasă Stirile zilei Sanctiune uriasa pentru compania care a indraznit sa avertizeze romanii despre planurile...

Sanctiune uriasa pentru compania care a indraznit sa avertizeze romanii despre planurile Guvernului de a nationaliza pensiile private!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Autoritatea de Supraveghere Financiara a amendat fondul de pensii NN, dupa ce le-a trimis clientilor mesaje in care erau avertizati ca pilonul II de pensii ar putea fi nationalizat.

Amenda este de 1% din capitalul social, adica 750 de milioane de lei.

Totodata, directorul general al NN Pensii, Raluca Tintoiu, a fost amendata cu 100.000 de lei si i-a fost retrasa autorizarea.

Atentie, romani! Statul a pus ochii pe fondurile de pensii private! Urmeaza nationalizarea!

Fondul NN Pensii, cel mai mare din Romania, si-a anuntat clientii carora le administreaza pensia privata obligatorie ca in ultimele saptamani au existat discutii in spatiul public privind o eventuala decizie de nationalizare a fondurilor de pensii private si le recomanda sa se informeze despre contextul pietei.

Compania a venit ieri cu o precizare: a fost o informare, nu un avertisment. „Nevoia acestei informari a venit ca raspuns la solicitarile de clarificare din partea clientilor nostri provocate de discutiile publice din ultima perioada cu privire la viitorul sistemului de pensii”, potrivit companiei.

Atat reprezentantii ASF, cat si ministerul de Finante au negat ca s-ar pune problema nationalizarii pensiilor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos