Acasă Politic Basescu se lupta de pe treptele Parchetului cu Oreste si cu Gadea!...

Basescu se lupta de pe treptele Parchetului cu Oreste si cu Gadea! Vezi raspunsul lui Oreste!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Convocat la Parchet in calitate de suspect in dosarul de santaj impotriva senatorului Gabriela Firea, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a iesit la atac impotriva lui Oreste Teodorescu si a lui Mihai Gadea.

Basescu spune ca afirmatiile lui Oreste Teodorescu legate de plimbarile nocturne pe care Elena Udrea le-ar fi facut cu barca pe lacul Floreasca pana la Vila Lac 3 au ca motiv faptul ca Udrea ar fi refuzat sa plateasca bani pentru informatiile legate de transferul de bani dintre firma Crescent si trustul Grivco, detinut de catre Dan Voiculescu.

Cat priveste vizitele cu barca pe care Udrea i le-ar fi facut la Vila Lac 3 despre care vorbeste Oreste Teodorescu, Basescu a comentat: „Cred ca este bolnavior. El si cu raspopitul de la Antena 3 (trimiterea la realizatorul TV Mihai Gadea – n.red.). Va chem sa vedeti ca lacul Floreasca e secat din toamna pentru ca se fac lucrari de constructii. Mincinosii astia, ce sa faci cu ei?”

Imediat dupa declaratiile lui Traian Baescu, Oreste Teodorescu i-a dat replica pe Facebook.

„Maskirovka sau ingineria sufletelor este arta dezinformarii marca KGB, pe care fostul presedinte, viitorul puscarias Basescu Traian o cunoaste foarte bine din 1986 cand a semnat angajamentul cu serviciile de spionaj sovietic. Fiind citat in calitate de santajist de catre procurori, protectorul Mafiei, reitereaza alegatiile pupilei sale politice, Udrea Elena in incercarea de a comuta atentia publica de pe garbovita lui prezenta. Basescu sustine o enormitate cat strabismul lui de mare si anume ca am sustras documente de la Grivco. Eu am colaborat doar cu Antena 2, iar in sediul Grivco nu am patruns in viata mea…Razbunatorul puscariabil vrea sa imi plateasca si polita ca sunt primul jurnalist care a devoalat traseele nocturne ale porumbeilor interlopi Vila Lac 3-Intr. Valului 26. Jurnalistul cu barba ii atrage atentia politicianului zbanghiu ca ii este scarba de metodele lui kgb-iste si ca foatre curand va dezvalui public date despre colaborarea sa cu gruparea Magureanu-Penciuc via KGB.”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos