Acasă Politic Basescu nu mai are limita! Cine e jurnalistul pe care il face...

Basescu nu mai are limita! Cine e jurnalistul pe care il face lingator de clante de ambasade occidentale si admirator de picioare…?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In lipsa de activitate si prins in focurile denunturilor penale fostul presedinte Traian Basescu a lansat, marti, un atac extrem de dur la adresa unui jurnalist la care face referire ca fiind „lingatorul de clante de ambasade occidentale si admirator de picioare”.

Traian Basescu a negat, marti, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, concluziile trase de jurnalistul Dan Tapalaga intr-un editorial in care acuza ca, sub mandatul lui Basescu, „la varful statului s-a coagulat un „club al borfasilor de lux”.

„Lingatorul de clante de ambasade occidentale si admirator de picioare a lansat astazi o teorie similara cu cea sustinuta de Ponta si televiziunile turnatorului batrin Felix precum si de aceea a mai tinarului lui coleg de arme Ghita si anume: Basescu a protejat un grup de corupti care abia acum, dupa plecarea acestuia de la Cotroceni poate fi anchetat. Nimic mai neadevarat. Nu am protejat pe nimeni. Nu veti gasi procuror, judecator sau politist care sa poata confirma interventia mea pentru cineva. Este insa un efort propagandistic urias al slugilor sa darime schimbarile din perioada 2004 – 2014, sa nege aceasta perioada pentru a construi o statuie la umbra careia sa-si gaseasca o functie de lingau si daca se poate sa demonstreze ca azi „cu dumneavoastra sa traiti”, a inceput functionarea justitiei”, a scris Traian Basescu, intr-o postare pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos