Acasă Politic Băsescu l-a ironizat pe Prigoană: Ai negociat toată primăria cu Oprescu sau...

Băsescu l-a ironizat pe Prigoană: Ai negociat toată primăria cu Oprescu sau au rămas bucăţi nenegociate?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Preşedintele Traian Băsescu a participat, luni noaptea, în Modrogan, la o discuţie cu liderii PDL şi l-a ironizat pe Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Capitalei, întrebându-l „Ai negociat toată primăria cu Oprescu, sau au rămas bucăţi nenegociate?”.

Sursele „participante la discuţii” au afirmat că mai mulţi lideri i-ar fi cerut lui Emil Boc să-şi anunţe candidatura la Primăria Cluj-Napoca, informează Hotnews.

„Şeful statului ar fi închis subiectul declarând că nu trebuie să-i spună cineva lui Boc ce trebuie să facă, hotărăşte singur. Alţi pedelişti s-ar fi plâns de faptul că partidului îi «lipseşte organizarea la vârf», în timp ce Emil Boc le-ar fi răspuns că «lipseşte organizarea la bază»”, se arată în material.

Preşedintele a participat, luni noaptea, la o discuţie cu liderii PDL, după şedinţa conducerii PDL care a durat mai bine de patru ore şi la finalul căreia Emil Boc a declarat că municipiul Bucureşti reprezintă o prioritate majoră pentru PDL.

„Şedinţa PDL şi discuţiile cu Traian Băsescu au avut loc pe fondul unei puternice crize interne, generate de plecarea primarului Cristian Popescu Piedone la USL, numit în decembrie 2011 şeful de campanie al PDL Bucureşti, de renunţarea la semnarea protocolului cu UNPR şi de excluderea europarlamentarului Cristian Preda din partid. Pe de altă parte, există informaţii că şi primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, şi-ar negocia în aceste zile transferul la USL. Onţanu a criticat, la sfârşitul săptămânii, PDL, acuzându-l că a «dus la sărăcirea populatiei»” , se mai arată în material.