Acasă Life Monden Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, s-a despărţit de iubita sa

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, s-a despărţit de iubita sa

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, s-a despărţit de iubita sa, modelul de origine rusă Anne Vyalitsyna, după o relaţie care a durat doi ani.

„Eu şi Adam am decis să ne despărţim pe cale amiabilă. Încă ne iubim şi ne respectăm unul pe celălalt în calitate de prieteni. Îi doresc tot binele din lume”, a declarat Anne Vyalitsyna, în vârstă de 26 de ani, într-un comunicat publicat de revista People, informează femalefirst.co.uk.

Adam Levine, în vârstă de 33 de ani, şi Anne Vyalitsyna s-au cunoscut la petrecerea organizată la începutul anului 2010, la Las Vegas, cu ocazia lansării unui număr al revistei Sports Illustrated dedicat costumelor de baie. Trupa Maroon 5 a susţinut un concert la acel eveniment.

Deşi presa americană a publicat o serie de articole la începutul acestui an în care se afirma faptul că cele două vedete au avut un dezacord major, Adam Levine a declarat în luna februarie că este hotărât să facă tot ceea ce depinde de el pentru ca relaţia sa cu modelul de origine rusă să funcţioneze.

„Aceasta este cea mai funcţională relaţie pe care am avut-o până acum. Nu vreau să o distrug”, a spus rockerul american, care s-a remarcat recent şi în calitate de membru al juriului în versiunea americană a concursului de talente muzicale „The Voice”.

Adam Levine a avut în trecut relaţii cu câteva femei celebre, precum cântăreaţa Jessica Simpson, jucătoarea de tenis Maria Sharapova şi actriţa Cameron Diaz. Muzicianul american a avut şi o relaţie de patru ani cu fostul editor al revistei Vogue Jane Herman, pe care o cunoştea din perioada liceului, şi a descris depărţirea cuplului în piesele de pe albumul de debut al trupei Maroon 5, intitulat „Songs About Jane”, lansat în anul 2002, care a fost recompensat cu un premiu Grammy.

Trupa americană Maroon 5 a lansat trei albume de studio, care s-au vândut în peste 15 milioane de copii pe plan mondial.