Barack Obama consuma frecvent marijuana în liceu – aceasta este cea mai recentă acuzaţie lansată în campania electorală din SUA, informaţia apărând într-o carte biografică despre actualul preşedinte al SUA, relatează site-ul postului american ABC.

Peste câteva săptămâni, în Statele Unite va apărea cartea intitulată „Barack Obama: The Story”, o biografie scrisă de David Maraniss. Lucrarea descrie comportamentul pe care actualul preşedinte îl avea în liceu, conţinând detalii despre modul în care acesta fuma marijuana cu prietenii. Cartea va fi publicată abia pe 19 iunie, dar presa americană a obţinut-o deja, iar informaţiile au început să circule.

La pagina 293, cartea conţine detalii despre prietenii din liceu ai lui Obama, grupul fiind poreclit „Choom Gang” („Gaşca de fumători”), de la un verb care înseamnă „a fuma marijuana”.

„Ca membru al Choom Gang, Barry Obama iniţiase noi moduri de fumare a marijuanei. Primul era ‘AT’, prescurtarea de la ‘absorţie totală'”, o referire la inhalarea totală a fumului ţigărilor de marijuana, scrie David Maraniss.

Dezvăluirile despre comportamentul din tinereţe al lui Obama sunt parte a acuzaţiilor şi criticilor din campania electorală dinaintea scrutinului prezidenţial din noiembrie, în care actualul preşedinte candidează pentru un nou mandat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.