Acasă Stirile zilei Bani Centrul comercial Cocor deschide un cinematograf multiplex

Centrul comercial Cocor deschide un cinematograf multiplex

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Centrul comercial Cocor va găzdui un cinematograf de tip multiplex, cu cinci săli de vizionare, în interiorul unei zone de divertisment, ce va fi amplasată la ultimul etaj al centrului comercial

Noul multiplex va avea cinci săli de vizionare, cele mai noi tehnologii de proiecţie digitală, echipamente de ultima generaţie şi va fi deschis de „un operator cu experienţă pe plan internaţional”, Cocor fiind prima locaţie aleasă de acesta în România.

Cinematograful face parte din strategia de modernizare demarată de Cocor, strategie care vizează şi crearea unei zone de divertisment de 3.000 mp la etajul 5 al magazinului. Zona de divertisment va mai include bowling, biliard, loc de joacă şi o zonă cu restaurante.

Centrul comercial Cocor s-a redeschis în octombrie 2010, în urma unei investiţii de 24,5 milioane de euro. Cocor Media Channel este de asemenea parte a acestei transformări, asigurând vizibilitate brandurilor în faţa celor trei milioane de maşini care trec prin faţa magazinului în fiecare lună.