Baietel de nici un an, judecat in fata instantei! De ce este acuzat! VIDEO – Cap Limpede

Baietel de nici un an, judecat in fata instantei! De ce este acuzat! VIDEO

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Acest baietel de doar noua luni din Pakistan a fost adus la judecata dupa ce a fost acuzat de tentativa de omor, amenintari la adresa politiei si amestec in treburile interne ale tarii, scrie metro.co.uk.

Impreuna cu micutul Muhammad Mosa Khan, sunt acuzati si tatal si bunicul sau pentru ca au atacat cu pietre o patrula de politie si pe angajatii unei companii de gaz.

„A fost inculpat sub articolul 326 si a fost adus in fata instantei. El nu stie bine nici sa-si tina biberonul cu lapte, cum ar putea arunca cu pietre in politisti?”, spune Mohammad Yaseen, bunicul copilului.

Politistii locali care au facut plangerea impotriva baietelului spun ca acesta si familia lui i-au atacat pe angajatii unei companii de gaze, veniti sa taie alimentarea in gospodariile care nu si-au platit facturile.

VEZI VIDEO AICI!

Avocatul copilului, Irfan Tarar, a facut cerere pentru cautine, pentru ca micutul sa nu fie tinut dupa gratii in timpul procesului. Curtea i-a acordat cautiunea, iar urmatoarea audiere a fost stabilita pentru 12 aprilie.

Loading...

Sursa: jurnalul.ro


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close