Acasă Stirile zilei Bani Avicarvil vrea sa deschida 100 de magazine alimentare

Avicarvil vrea sa deschida 100 de magazine alimentare

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Producatorul de carne Avicarvil, controlat de omul de afaceri Iustin Paraschiv, vrea sa deschida 100 de magazine alimentare sub brandul La Provincia in sudul si vestul tarii, in urma unor investitii de circa 5 milioane de euro, a anuntat compania citată de finantistii.ro.

Primul magazin din reteaua denumita La Provincia a fost inaugurat saptamana trecuta la Babeni, in judetul Valcea.

Magazinele vor fi aprovizionate cu carne de pui, porc, vita si oaie din productie proprie si vor avea suprafete de pana la 150 de metri patrati.

„Nu excludem in extinderea noastra si posibilitatea francizarii, insa ne vom alege atent partenerii. Dezvoltarea brandului La Provincia este una fireasca, in contextul in care grupul nostru a ajuns sa fie integrat, avand toate componentele necesare: agricultura, productie de furaje, crestere de animale, abatorizare, procesare si retail”, a declarat, intr-un comunicat, Iustin Paraschiv.

Compania Avicarvil a fost infiintata in 2008, cand Iustin Paraschiv a preluat Divizia Agro de la combinatul Oltchim.

Compania face parte dintr-un grup de firme care a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de peste 170 de milioane de euro si are afaceri in domeniul agro-zootehnic, trading si retail. Din grup fac parte, de asemena, firme precum Ana si Cornel, Carmistin, Ladrisi Grup si Pajo Holding.