Acasă Utile Jobs SAP Romania cauta 150 de specialisti IT in Timisoara si Cluj

SAP Romania cauta 150 de specialisti IT in Timisoara si Cluj

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

SAP Romania, furnizor de solutii software pentru gestionarea afacerilor, vrea sa angajeze in acest an peste 150 de specialisti IT, din Timisoara si Cluj-Napoca, in cadrul unui program de recrutare realizat in colaborare cu mai multe institutii de invatamant superior.

Compania a inchiriat 800 de metri patrati de birouri in complexul City Business Centre si a mai contractat 450 de metri patrati in ansamblul S-Park din Bucuresti, unde ocupa deja 1.400 de metri patrati, iar in vederea extinderii operatiunilor vizeaza si alte orase, precum Cluj-Napoca si Iasi, a anuntat compania Jones Lang LaSalle, reprezentant exclusiv SAP Romania in cele doua tranzactii.

SAP intentioneaza sa-si extinda activitatea si in alte orase mari din Romania, cum ar fi Cluj-Napoca si Iasi, centrele urmand sa ofere servicii de consultanta IT pentru clienti din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

SAP a anuntat, in noiembrie 2011, ca intentioneaza sa angajeze 400 de consultanti in centre de servicii in Romania pana in 2014 si ca va face investitii intre 30 si 40 de milioane de euro. Compania detine centre de servicii la Bucuresti si Timisoara.

„SAP intentioneaza sa angajeze peste 150 de specialisti in acest an, din Timisoara si Cluj, in cadrul unui program de recrutare elaborat in stransa cooperare cu cele mai importante universitati din Romania: Universitatea Politehnica Bucuresti, Academia de Studii Economice Bucuresti, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, Universitatea de Vest Timisoara, Universitatea Tehnica Cluj-Napoca”, a declarat Gheorghe Olteanu, directorul centrului de servicii SAP din Romania.

In prezent, in cadrul centrelor SAP Bucuresti si Timisoara lucreaza peste 125 de consultanti care asigura servicii pentru clienti din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

SAP este unul dintre principalii jucatori mondiali in domeniul aplicatiilor software de business, cu peste 105.000 de clienti.

SAP Romania a fost infiintata in 2002, activitatea fiind concentrata pe vanzari si marketing, precum si pe dezvoltarea versiunilor localizate ale solutiilor software. Filiala locala a grupului german a raportat in 2010 afaceri de 73,1 milioane de lei si un profit net de 11,6 milioane de lei, potrivit datelor Ministerului Finantelor Publice.