Acasă Politic Avertismentul care ne da fiori reci! George Maior: Romania nu este scutita...

Avertismentul care ne da fiori reci! George Maior: Romania nu este scutita de pericolul terorist

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Intrebat cum comenteaza cazul romanului rapit in Burkina Faso, fostul director al SRI George Maior atrage atentia ca Romania nu este scutita de pericolul terorist si sustine ca faptul ca tara noastra este tinta generica pentru multe organizatii teroriste, ceea ce trebuie sa dea de gandit autoritatilor sa implementeze sau sa elaboreze legislatia in domeniu.

„Imi pare rau sa aflam asemenea vesti. Din pacate, nu am informatii, unii au, probabil, si SRI si SIE au atributii. Eu am spus ca aceste riscuri vor creste. Atrag serios atentia ca nu suntem scutiti de pericolul terorist si iata ca nu este vorba doar de teritoriul national, care este bine protejat, spun eu, este vorba si de cetateni romani peste tot pe glob si faptul ca Romania este tinta generica pentru multe organizatii teroriste trebuie sa dea de gandit autoritatilor si sa implementeze legislatia sau sa elaboreze legislatia pentru care la un moment dat m-am batut si am pierdut”, a declarat George Maior la Parlament.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentUnul din cei mai cunoscuti milionari, sub control judiciar! Procurorii i-au pus sechestru pentru un prejudiciu de 35 de milioane de euro
Articolul următorSingurul hamburger recomandat de nutrionisti! Cum arata si ce contine acesta