Acasă Stirile zilei Stiinta Au dat totul pe fata! Chinezii si Indienii vorbesc despre baza extraterestra...

Au dat totul pe fata! Chinezii si Indienii vorbesc despre baza extraterestra din Himalaya!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

India si China dau totul pe fata si explica intr-un comunicat oferit publicitatii ca la granita dintre cele doua tari, in muntii Himalaya, se afla o baza militara extraterestra. 

In comunicat se mai arata ca autoritatile incearca sa calmeze populatia si monitorizeaza atent zona, in vederea evitarii unui pericol extraterestru.

Autoritatile indiene au fost obligate sa dea acest comunicat, dat fiind numarul mare de pelerini hindusi care strabat acea zona si care au fost martori la aparitia OZN-urilor din acea zona. In prima faza, India a suspectat China ca pregateste un atac aerian. China a dezmintit aceasta posibilitate si au hotarat sa trimita o echipa mixta de specialisti in zona. Populatia din zona, care fusese martora la astfel de evenimente a confirmat faptul ca in interiorul muntilor este o baza extraterestra.

Deocamdata, India si China nu au permis accesul specialistilor straini in zona. Specialistii americani sustin ca in acea zona, crusta terestra este cea mai groasa din lume. Cu toate acestea un cunoscut ufolog, George Malley, a avut permisiunea de a se deplasa in apropierea zonei. El sustine ca farfuriile zburatoare pe care le-a vazut intrand si iesind din munte, vin de pe planeta Gootan. Au o lumina violet si pe partea inferioara au o marca specifica. Malley considera ca aceste OZN-uri nu sunt aparate de lupta. El sunt destinate spionajului terestru. Aceasta zona din Himalaya a creat mari tensiuni intre cele doua tari, fiind revendicata de fiecare dintre cele doua tari.

In 1962, a fost un adevarat razboi intre cele doua tari. Momentan, zona fiind in litigiu, nu exista frontiera intre cele doua tari. Zona nu este accesibila omului, fiind extrem de inalta si de periculoasa. Totusi au fost grupuri de alpinisti curajosi care s-au apropiat de zona. Patrulele chineze si cele indiene pazesc zona si nu permit nimanui sa intre in perimetrul considerat foarte apropiat bazei extraterestre. Dupa aceasta stire, trebuie sa ne aducem aminte de Edmund Halley, care in 1692 sustinea teoria conform careia Pamantul, in interior are doua cochilii, intre ele existand o distanta de 800 de kilometri, iar in interior se afla un nucleu compact.

Intre cochilii exista o atmosfera luminoasa care la suprafata Pamantului provoaca aurora boreala. Halley a sustinut ca in interiorul Pamantului exista si un soare care permite viata in interior. Marile intrari in interiorul Pamantului s-ar afla la Polul Nord si Sud.

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede