Mesaje receptionate de la extraterestri! Guvernul SUA incearca sa le descifreze!

Nu mai este un secret ca extraterestrii au trimis si trimit in continuare mesaje in Univers, nu se stie inca daca vor sa ia legatura ca civilizatia pamanteana sau incearca sa dea de alte civilizatii extrarestre infratite.

„Va propun deci sa reexaminam cateva argumente de care dispunem, la ora actuala, in acest sens”, scrie Dan D. Farcas, cercetator roman al fenomenului OZN si al civilizatiilor extraterestre, intr-un material realizat pentru revista „Stiinta si Tehnica”.

Agentia Nationala de Securitate a SUA spioneaza extraterestrii

Pe 23 aprilie 2011 media mondiala a difuzat stirea ca NSA (National Security Agency) a elaborat algoritmi pentru descifrarea unor mesaje receptionate in ultimele decenii de la civilizatii extraterestre, prin programul SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence). Iata deci, o agentie militara americana ultrasecreta, care poate asculta, inregistra si descifra practic orice convorbire, din orice colt al lumii, este interesata de civilizatiile extraterestre.

Click pe aceeasi tema:  Teorie socanta: Angela Merkel este fiica lui Hitler!

Unul dintre documentele publicate de NSA, numit „Cheia catre mesajele extraterestre”, are ca autor pe Dr. Howard H. Campaigne si contine o serie de 29 mesaje receptionate din spatiul extraterestru prin programul SETI. Este aratat si modul de construire al unui algoritm de decriptare. Un analist comenta ca, „acest document confirma nu doar existenta extraterestrilor, dar si faptul ca guvernul SUA a receptionat transmisii de la o civilizatie din afara sistemului nostru solar”.

Interesul NSA pentru programele SETI nu este de data recenta. In 1989, un subcomitet al comitetului SETI al Academiei Internationale de Astronautica a elaborat un document, numit Declaratia de principii privind activitatile urmand detectarii inteligentei extraterestre, numit si Protocolul SETI post-detectie. Acesta cuprindea masurile care ar trebui intreprinse in cazul in care s-ar obtine dovezi stiintifice, absolut sigure, ale existentei unei civilizatii extraterestre. In protocol si in anexele sale se arata ca, daca s-ar receptiona un mesaj cert din partea unei civilizatii nepamantene, descoperitorul va informa ceilalti participanti la proiectele tip SETI, pentru observatii independente si monitorizare. Abia dupa o confirmare generala se va face un anunt public si catre autoritati. Raspunsul catre inteligenta descoperita va trebui apoi discutat si aprobat de Adunarea Generala ONU.

Click pe aceeasi tema:  Stephen Hawking despre inteligenta artificiala: Sarpele pe care omenirea il incalzeste la san

Expertii NSA n-au intarziat sa denunte aceasta varianta a protocolului, ca nebuneasca, afirmand, intre altele, ca pentru o rasa cosmica avansata, noi am putea fi o forma de viata primitiva, poate cobai sau delicatese culinare. Dar, mai presus de toate, NSA considera absolut de neacceptat ca Natiunile Unite, sau un grup international de astronomi, sa reprezinte Pamantul in comunicatiile cu alte lumi. Acest drept ar trebui sa apartina doar presedintelui SUA…

spre