Un fost comandant al Statiei Spatiale Internationale face dezvaluiri importante despre extraterestri! VIDEO

In 2005, Leroy Chiao, un fost comandant al Statiei Spatiale Internationale a fost martorul unui eveniment misterios in spatiu.

In urma cu 10 ani, astronautul Leroy Chiao era comandantul Statiei Spatiale Internationale, el indeplinind aceasta functie timp de 6 luni si jumatate. In timpul unei iesiri in spatiu, alaturi de cosmonautul Salizhan Saripov, pentru a instala citeva antene de navigatie, Chiao a observat ceva ciudat. Cei doi se aflau la 370 de kilometri deasupra Pamantului.

„Am vazut lumini care pareau aliniate si totul era ca un semn, le-am vazut zburand pe langa noi, a fost foarte ciudat”, a declarat Lery pentru Science Channel.

Saripov nu a vazut luminile, deoarece era intors in directia opusa.

Click pe aceeasi tema:  MAFIA sau MASONERIA? Cine a vrut sa-l asasineze pe Michael Jackson!

In ciuda acestei experiente, Chiao nu crede in extraterestri, insa nu exclude total existenta unei forme de viata intr-un alt loc din Univers.

„Sunt sceptic in legatura cu teoria conform careia suntem vizitati de extraterestri de pe o alta planeta sau dintr-o alta dimensiune, insa nu exclud aceasta posibilitate 100%. Am o minte deschisa si cred ca exista si ale forme de viata in Univers. Daca exista o forma de viata acolo, daca e mult mai avansata decat noi si stie cum sa calatoreasca pe distante mari, intr-un timp scurt, sau daca ei pot ajunge dintr-un Univers paralel in Universul nostru, de ce nu apar?”, a mai spus astronautul.


Sursa: jurnalul.ro

Click pe aceeasi tema:  PACTUL SECRET dintre MARILE PUTERI si EXTRATERESTRI! Cum au salvat PAMANTUL din calea METEORITILOR!

Citeste caplimpede

 

spre