Asta e pretul oficial! Cat costa sa fii ministru in Romania!? | Cap Limpede

Asta e pretul oficial! Cat costa sa fii ministru in Romania!?

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, si-a recunoscut faptele de care este acuzat in Dosarul Microsot si a dezvaluit mecanismele de recuperare a banilor investiti pentru ocuparea functiilor publice in Romania.
„Recunosc si admit, de asemenea ca am acceptat sa finantez partidul si actiunile sale, pentru a-mi facilita sprijinul politic si a-mi mentine functia de ministru, dar si pozitia in conducerea centrala PDL. Nu cunosc daca acest fapt reprezinta o infractiune, dar pot confirma adevarul ca toti politicienii care au acces la functii publice au platit sume importante de bani pentru acest deziderat.
Odata cu primirea acestor functii, politicienii devin parti active ale mecanismelor de recuperare ale sumelor. Mai precis, in momentul in care primeste o functie publica, politicianul investit se implica pentru recuperarea sumei de bani avansata de el si de partid sau de altii in campania electorala. Unii dintre acestia isi administreaza singuri mecanismele de recuperare. Mai precis, unii dintre ministri organizeaza licitatia, negociaza comisioanele si stabilesc modalitatea de virare a acestora. Pentru altii, cum e si cazul meu, exista de fiecare data acei binevoitori care gestioneaza aceste parghii”, a scris fostul ministru al Comunicatii, Gabriel Sandu, in denuntul in fata procurilor.
Loading...
Sursa: Realitatea

Asta e pretul oficial! Cat costa sa fii ministru in Romania!? was last modified: ianuarie 22nd, 2015 by Zeno Ferenc

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close