Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, si-a recunoscut faptele de care este acuzat in Dosarul Microsot si a dezvaluit mecanismele de recuperare a banilor investiti pentru ocuparea functiilor publice in Romania.

„Recunosc si admit, de asemenea ca am acceptat sa finantez partidul si actiunile sale, pentru a-mi facilita sprijinul politic si a-mi mentine functia de ministru, dar si pozitia in conducerea centrala PDL. Nu cunosc daca acest fapt reprezinta o infractiune, dar pot confirma adevarul ca toti politicienii care au acces la functii publice au platit sume importante de bani pentru acest deziderat.
Odata cu primirea acestor functii, politicienii devin parti active ale mecanismelor de recuperare ale sumelor. Mai precis, in momentul in care primeste o functie publica, politicianul investit se implica pentru recuperarea sumei de bani avansata de el si de partid sau de altii in campania electorala. Unii dintre acestia isi administreaza singuri mecanismele de recuperare. Mai precis, unii dintre ministri organizeaza licitatia, negociaza comisioanele si stabilesc modalitatea de virare a acestora. Pentru altii, cum e si cazul meu, exista de fiecare data acei binevoitori care gestioneaza aceste parghii”, a scris fostul ministru al Comunicatii, Gabriel Sandu, in denuntul in fata procurilor.

Sursa: Realitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.